Γιάννης ΣπανόςΤα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον Γιάννη Σπανό. Τα τραγούδια του έχουν αφήσει εποχή και οι συνεργασίες του με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές και στιχουργούς τον έχουν αναδείξει ως έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους συνθέτες μας.

Στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Half Note ο σπουδαίος συνθέτης και σημαντικός εκπρόσωπος του «Νέου Κύματος» στην Ελλάδα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια καριέρα του που ήδη μετράει πέντε δεκαετίες. Ο πάντα διακριτικός και εξαιρετικός δημιουργός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις μέσα από τραγούδια που αγαπήθηκαν. Υπέροχα τραγούδια που μεγαλώσαμε ακούγοντας τα και εξακολουθούν να μας συγκινούν όπως την πρώτη φορά. «Τραγούδια μας ζωής» που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά μαζί του για δύο μοναδικές εμφανίσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Half Note, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Η παράσταση «Τραγούδια μιας ζωής» ξεκινάει από τις μπουάτ του Παρισιού, περνάει από το Νέο Κύμα και φτάνει μέχρι το σήμερα.  Μια πλούσια διαδρομή με πρώτο σταθμό το κλασικό «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και στη συνέχεια την περίφημη «Οδό Αριστοτέλους» που «περπάτησε» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, την πολυτραγουδισμένη «Κίτρινη Πόλη» και φυσικά το «Σπασμένο Καράβι».

Μαζί του παίζουν και τραγουδούν οι Πένυ Ξενάκη, Κώστας Τζιαγκούλας και Κοσμάς Κοκόλης.

Δύο μαγικές βραδιές με τραγούδια μιας ζωής.

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

www.halfnote.gr

www.viva.gr

http://www.facebook.com/halfnote.gr

https://twitter.com//Half_Note

Σχόλια