Γιάννης Πλούταρχος – Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής

Γιάννης Πλούταρχος - Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής

Το 2002 ο τραγουδιστής μας του έρωτα Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί τον καλύτερο δίσκο της καριέρας του με τίτλο “Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής“.

Ο μεγάλος συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος έβαλε τη μουσική του σφραγίδα στο τραγούδι «Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής», όπου μαζί με τα λόγια του Μιχάλη Μπουρμπούλη, μας χάρισαν το ομώνυμο, με τον τίτλο του άλμπουμ, τραγούδι.

Επίσης, οι συνθέσεις των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Δημήτρη Σταμπουλή, Πάνου Καπίρη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Δημήτρη Κοδρατζή, Σπύρου Γεωργίου, Μπάμπη Χαλκίδη, Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και τα λόγια στιχουργών, που είτε μοιράστηκαν μαζί του επιτυχίες από τις προηγούμενες δουλειές του, όπως οι Ηλίας Φιλίππου, Σπύρος Γεωργίου, Λάζαρος Κομνηνός, Κοσμάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Ναταλί, είτε είναι νέοι συνεργάτες, όπως οι Βασίλης Καπερνάρος, Νίκος Καντζέλης και Μπάμπης Χαλκίδης, συνθέτουν τις επιτυχίες του δίσκου.

Γιάννης Πλούταρχος - Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής

Ο δίσκος “Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής” κυκλοφορεί από την Minos EMI και γρήγορα γίνεται 3 φορές πλατινένιος ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 120.000 αντίτυπα.

Λίγο μετά επανακυκλοφορεί με ένα επιπλέον νέο τραγούδι και ένα DVD.

Από τα συνολικά 17 κομμάτια του δίσκου, τα 10 ξεχώρισαν και έγιναν singles.

Πάμε να τα θυμηθούμε:

Αν φταις εσύ

Ποιο στόμα καίει τώρα τα χείλη σου

Σάββατο έκλαψα για σένα

Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής

Τις φωτογραφίες σου κρατάω για να ζήσω

Έψαχνα χρόνια να σε βρω

Φοβάμαι εμένα, εμένα και μόνο

Μη γυρίσεις ξανά

Μήπως σου ζήτησα πολλά

Καμιά δεν μοιάζει με σένα μάτια μου

 

Σχόλια