Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανίζεται στο Baraonda Music Hall και θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά… να μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του!

Ο Γιάννης Πάριος

Από Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιάννης Πάριος υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι αλήθειας, με ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε με αγάπη.

Ο Γιάννης Πάριος με αφορμή τις εμφανίσεις του, συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους στο Baraonda Music Hall, παρέα με τον μαέστρο του Ντίνο Γεωργούντζο και τον επιχειρηματία και παλιό του φίλο όπως είπε Βλάση Σταθοκωστόπουλο.

Μπαίνοντας στον υπέροχο χώρο του Baraonda Music Hall, ο Γιάννης Πάριος χαιρέτησε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αστειεύτηκε μαζί τους για το ποδόσφαιρο και μέσα σε μια φιλική και αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη του για το τραγούδι λέγοντας: «το ελάττωμά μου θα το πάρω μαζί μου όταν φύγω… Δεν κουράζομαι να κάνω κάτι που αγαπώ πολύ».

Μια μεγάλη φωνή από ένα μοναδικό καλλιτέχνη, ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο πρόγραμμα – «θα ταξιδέψουμε με τα τραγούδια παρέα με μια μαγική αναλλοίωτη φωνή», είπε ο Ντίνος Γεωργούντζος, μια μεγάλη ορχήστρα με φυσικό ήχο σε ένα χώρο που διασφαλίζει την αμεσότητα μεταξύ καλλιτέχνη και θεατών είναι τα συστατικά των πολλά υποσχόμενων εμφανίσεων του Γιάννη Πάριου με άρωμα επιτυχίας. Μιας επιτυχίας που περνάει μέσα από χιλιάδες τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει. Γιατί ο Γιάννης Πάριος μας έμαθε να τραγουδάμε…

«Άχρονο φαινόμενο, που ερωτεύτηκε την αγάπη και αγάπησε τον έρωτα, ένας ερμηνευτής που μας έμαθε να τραγουδάμε» ο Γιάννης Πάριος – όπως σημείωσε ο Ντίνος Γεωργούντζος  και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος πρόσθεσε ότι η συνεργασία τους έχει αγάπη και μεράκι «Όλη η Ελλάδα ξέρει τι σημαίνει Πάριος»

Και ο έρωτας; Τι ρόλο έπαιξε στη ζωή του; Για τον Γιάννη Πάριο, ο έρωτας είναι ένα ουράνιο τόξο, ένα λευκό άλογο που αξίζει κάποιος να το καβαλικέψει.

Ο Γιάννης Πάριος στο Baraonda Music Hall

Ο έρωτας, η συγκίνηση! Η φωνή!

Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

Σχόλια