Ο Γιάννης Κότσιρας κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “Για σένα” με ένα μοναδικό video clip!

Η αρμονία και οι στίχοι του μουσικού κομματιού «Για Σένα» ενέπνευσαν την σκηνοθετική ομάδα για ένα … διαφορετικό concept .Οι ίδιοι λένε : «Χτίσαμε μια κινηματογραφική σεκάνς πραγματικού χρόνου, η οποία περιγράφει την προετοιμασία της συνάντησης του Γιάννη Κότσιρα με μία γυναίκα.

Οι στίχοι περιγράφουν τις σκέψεις του, όσο την περιμένει, τη μυθοποίηση του έρωτα του. Παρουσιάζουμε την αναμονή του Γιάννη, παράλληλα με την κλιμάκωση της νευρικότητάς του, όσο η άφιξη της γυναίκας αναβάλλεται, προετοιμάζοντας το χώρο
για κάτι μεταφυσικό όταν η άφιξη της ματαιώνεται.

Επιθυμώντας να χτίσουμε μια προσωπική στιγμή, εισάγαμε το στοιχείο της ενδοδιηγηματικής μουσικής, επεμβαίνοντας στο κομμάτι μέσω του χώρου, του sound design και μίας πιο καθημερινής φωνής.

Η EMI Music Greece και ο Γιάννης Κότσιρας ήταν εξ’ αρχής πολύ ανοιχτοί σε κάτι διαφορετικό και ανοίκειο, με τις δημιουργικές συζητήσεις που είχαμε να συντελούν καθοριστικά σε μία πιο σταθερή και ολοκληρωμένη ιδέα».

Η δημιουργική ομάδα απαρτίστηκε από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του κινηματογράφου. Πυρήνας της ομάδας ο σκηνοθέτης Ευθύμης Kosemund Σανίδης (KinemaFilms.com) και η σεναριογράφος Ελιζαμπέττα Ηλία-Γεωργιάδου, με συνεργασίες σε πληθώρα κινηματογραφικών project. O διευθυντής φωτογραφίας Γιάννης Φώτου, ο ηχολήπτης Άρης Αθανασόπουλος και ο Δημήτρης Λαδόπουλος (VFX, post production), έδωσαν ο καθένας τον δικό του προσωπικό τόνο στο τελικό αποτέλεσμα.

Το τραγούδι «Για σένα», σε μουσική του Γιάννη Κότσιρα και στίχους του Σταύρου Σταύρου περιέχεται στη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννης Κότσιρας “Μουσικό κουτί”.

Σχόλια