Ο Γιάννης Κότσιρας πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε  νέα συλλογή τραγουδιών από τη ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ.

Δύο δεκαετίες από την κυκλοφορία του πρώτου του cd Αθώος ένοχος, που του άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο της δισκογραφίας, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης έχει τραγουδήσει εξαιρετικά τραγούδια, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα των Ελλήνων δημιουργών και έχει διαπρέψει στις ζωντανές του εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Όλη αυτή τη διαδρομή που συνεχίζεται με την ίδια ορμή δημιουργικότητας αλλά και αθωότητας παράλληλα,  αφού ο ίδιος παραμένει εργάτης της μουσικής, ανοιχτός σε ότι τον συγκινεί και τον κινητοποιεί καλλιτεχνικά,δεν είναι εύκολο να την περιορίσει κανείς σε μία συλλογή.

Το μόνο που μπορείς, είναι κάθε φορά να προσπαθείς  με το συναίσθημα να επιλέξεις κάποιες υπέροχες στιγμές, κάποιες ξεχωριστές ερμηνείες,  κάποια τραγούδια που ίσως σήμερα ηχούν πιο επίκαιρα.

Ο Γιάννης Κότσιρας ετοιμάζεται για μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία

Με αυτή την σκέψη, ο Γιάννης Κότσιρας διάλεξε ένα νέο best για το 2018, ετοιμάζοντας τις αποσκευές του για μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, που θα τον φέρει κοντά σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς και θα του δώσει νέα ερεθίσματα για τη συνέχεια της καλλιτεχνικής του πορείας.

Σχόλια