Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μια μεγάλη διπλή γιορτή, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στον Βύρωνα.

Γιάννης Χαρούλης

Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα. Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα! Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.

Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο μεγάλες συναυλίες στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στον ΒΥΡΩΝΑ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12 την ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης στη Λύρα
Μιχάλης Καλκάνης στο Κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης και Πάνος Τόλιος στα Κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης στα Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς στην Ηλεκτρική Κιθάρα
Mark Nieuwenhuis στην Τρομπέτα

-Τιμή εισιτηρίων: 11 ευρώ φοιτητές/άνεργοι και 13 ευρώ γενική είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.00

Σημεία Προπώλησης:

Από Τετάρτη 10 Μαΐου:

ticketservices.gr

tickets.public.gr

ή τηλεφωνικά: 2107234567

Από Δευτέρα 15 Μαΐου:

Ταμείο Θεάτρου Βράχων: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της TICKET SERVICES Πανεπιστημίου 39, Αθήνα στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια