Γιαννης Παπαιωάννου
Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του αφιερώματος στον άνθρωπο-θρύλο του ρεμπέτικου, Γιάννη Παπαϊωάννου στις 18 Ιανουαρίου, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επαναλαμβάνει την εκδήλωση, για να το απολαύσουν οι τόσοι φίλοι που δεν τα κατάφεραν τη προηγούμενη φορά.
Το μεγάλο αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του «κανταδόρικου» ρεμπέτικου τραγουδιού, Γιάννη Παπαϊωάννου, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου , πάντα με τη στήριξη της οικογένειάς του συνθέτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Προς τιμήν του θα τραγουδήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως η Βιτάλη Ελένη, η Παπαδοπούλου Πίτσα, ο Βαμβακάρης Στέλιος, ο Κοντογιάννης Δημήτρης, ο Ανδρεάτος Γεράσιμος, η Παπάζογλου Σοφία, ο Δουμουλιάκας Κώστας, η Ριτσώνη Λίλυ, ο Βεργόπουλος Φώτης, η Παπαβασιλείου Ι. Σεμέλη, ο Στεργίου Θωμάς καθώς και ο γιος του συνθέτη, Παπαϊωάννου Αντώνης.
Με τα μπουζούκια τους θα συνοδεύσουν αλλά  και θα ερμηνεύσουν εξαιρετικά soli του συνθέτη, ο Μάκης Μαυρόπουλος, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Νίκος Τατασόπουλος, ο Γιώργος Ρόκκας, ο Θανάσης Βασιλάς, ο Γρηγόρης Βασίλας, ο Γιώργος Σούκουλης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Χρήστος Μπέκας, ο Θοδωρής Πετρόπουλος, ο Δημήτρης Βοζίκης και ο Παναγιώτης Στεργίου.
Με την κιθάρα του θα συνοδεύσει ο Νίκος Καινούριος, με το ακορντεόν του ο Τάσος Κάντας, με το κοντραμπάσο του ο Θανάσης Σοφράς και με τα κρουστά του ο Νίκος Τσιατσιούλης.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 210 9315 600

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές
12 ευρώ στο μπαρ | με μπύρα ή κρασί
15 ευρώ στο μπαρ | με ποτό
ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι 10 ευρώ στο μπαρ
Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 50 ευρώ
Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 100 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων
11876
σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Σχόλια