Για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο Γιάννης Βαρδής; Τι ήταν αυτό που κυριολεκτικά τον «έβγαλε από τα ρούχα του»;

Για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο Γιάννης Βαρδής;

Ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, ήρεμος, που δεν προκαλεί αντιδράσεις, ούτε ξεσπά εύκολα. Ένας τραγουδιστής με πολύ low profile, που όμως δεν κρατήθηκε και ξέσπασε με ένα γραπτό κείμενο – status στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η αιτία ήταν μια μουσική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης προς τιμήν του πατέρα του τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 2 Αυγούστου του 2014.

Βεβαία να τονίσουμε πως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, διαμαρτύρεται με το ”γάντι”, χωρίς να θίγει, να προσβάλει ή να μιλά με απρεπή χαρακτηρισμούς, αποδεικνύοντας πως έχει πολύ καλούς τρόπους συμπεριφοράς.

Γενικότερα ο Γιάννης Βαρδής ασχολείται αρκετά συχνά με τα social media, όχι μόνο για να ενημερώνει το κοινό και τους διαδικτυακούς του φίλους για τα επαγγελματικά του νέα και βήματα, αλλά σχολιάζοντας συχνά πυκνά την επικαιρότητα, αφήνοντας αποτυπωμένο το δικό του στίγμα. Δεν είναι λίγες, επίσης, οι φορές που συγκινεί τον κόσμο με ωραίες αναρτήσεις αφιερωμένες στον πατέρα του και όσα έζησαν μαζί. Ούτως ή άλλως η σχέση τους δεν περιοριζόταν μόνο στο στενό πλαίσιο πατέρα-γιου, αλλά έμοιαζαν σαν δυο αχώριστοι φίλοι και συνάδελφοι.

Για ποιο λόγο έγινε έξαλλος ο Γιάννης Βαρδής; Δείτε τι έγραψε στο Facebook καλλιτέχνης

«Βλέπω πως θα γίνει μια συναυλία για τον πατέρα μου. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δεν ρωτήθηκα ποτέ, δεν ενημερώθηκα ποτέ και έτσι λοιπόν δεν μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουν να είναι ανεξέλεγκτα χωρίς να ρωτάει κανείς κανέναν. Έχουμε μιλήσει με τον δήμο και εύχομαι να σεβαστεί τα θέλω μου. Αν δεν το κάνει μόνο ασέβεια προς το όνομα μπορεί να σημαίνει και όχι τιμή με μια συναυλία. Στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα. Όταν όμως το θελήσω εγώ. Ευχαριστώ!!»

Σχόλια