Γέλα Μου είναι ο τίτλος από το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη, το οποίος μόλις κυκλοφόρησε! Θα το ακούσεις… θα το χορέψεις… θα το λατρέψεις!

Γέλα Μου
Η νέα, μεγάλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη μόλις κυκλοφόρησε και είναι σίγουρο πως θα την αφιερώσουμε δυνατά… «Γέλα μου… Χαμογέλα μου»!

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός έχοντας πάντα ως αυστηρό κριτήριο την γνώμη του κόσμου επέστρεψε δυναμικά με ένα τραγούδι ρυθμικό, γεμάτο ένταση και συναίσθημα που σε ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα υπογράφοντας για ακόμη μια φορά στίχους και μουσική!

Το ολοκαίνουριο hit του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Γέλα μου» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου και διαδραματίζεται σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά νησιά της Ελλάδας, την Κέρκυρα!
Εικόνες που σε ταξιδεύουν… Στιγμές που σε συγκινούν!!!


Ο Πέτρος Ιακωβίδης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μια σειρά sold out εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα ετοιμάζει με ανυπομονησία την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα με στόχο να γεμίσει «Fantasia» τις βραδιές μας στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου από τα μέσα Απριλίου!

Πέτρος Ιακωβίδης
«Γέλα μου»

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη

Σχόλια