Η Φουρέιρα αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα σε συνέντευξη που έδωσε, λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της με προορισμό τη Λισαβόνα για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Επίσης σχολίασε για ποιο λόγο είχε κρύψει αρχικά την καταγωγή της.

Ελένη Φουρέιρα - 2018 σ'αγαπώ

Αρχικά αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της ως μέλος των Mystique και την απόφασή της να μην αποκαλύψει από πού κατάγεται, η Ελένη είπε: «Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα για αυτό που είναι».

Η Φουρέιρα μιλά στο GetGreekMusic για τη Eurovision

Παραδέχτηκε πάντως πως ήταν λάθος: «Ναι ήταν λάθος, αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό».

«Το όνομα με το οποίο γεννήθηκα είναι το Εντέλα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου που είναι Φουρεϊράι, γιατί στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα ”ι’», ανέφερε.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει πως ένιωσε λύτρωση όταν αποκάλυψε την καταγωγή της αφού όπως είπε «Πάντα ήμουν περήφανη που ήμουν από την Αλβανία».   Η τραγουδίστρια μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως «πολλές φορές είχαμε πάρει πράγματα από τα σκουπίδια, όπως έπιπλα».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης στο video που ακολουθεί:

Η Φουρέιρα αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

 

Σχόλια