Φουρέιρα - Παντελίδης
Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “People” μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη και για όσους τον κατηγορούσαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η τραγουδίστρια το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia”, όπου πέρυσι, την ίδια περίοδο ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της με τον Παντελή Παντελίδη και τις Μέλισσες.

Δείτε την εδώ να τραγουδάει το “Τα σχοινιά σου” στην πρεμιέρα του Fantasia.

Η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε στο περιοδικό:
“Ο Παντελής ήταν ένα νέο παιδί, που ο κόσμος τον λάτρευε. Με στενοχωρούν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί. Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες μας στο Fantasia, μπήκα μέσα, κοιτούσα το μαγαζί και σκεφτόμουν πως με αυτό τον άνθρωπο λέγαμε αστεία και περνούσαμε τόσο όμορφα. Όταν είχαμε κάνει την πρεμιέρα, είχαν πέσει όλοι πάνω του και τον κατηγορούσαν για τα μαξιλάρια που έριχναν οι θαμώνες πάνω στη σκηνή. Έβγαζαν χολή για έναν άνθρωπο που ο κόσμος τον αγαπούσε. Ξέρεις κάτι; Ο κόσμος είναι ο καλύτερος και ο πιο αυστηρός κριτής. Ο κόσμος τον αγάπησε και τον έκανε νούμερο ένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι και να πουν για εκείνον, ο Παντελής έφτασε στην κορυφή. Αυτή η ιστορία με τον άδικο θάνατό του μας έβαλε στη διαδικασία να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες στη μουσική, όπως “ποιοτική”, “έντεχνη” και “άτεχνη”. Δεν υπάρχει άτεχνη μουσική. Ωραία μουσική είναι εκείνη που θα αγγίξει την πλειοψηφία του κοινού, που θα μιλήσει στην ψυχή του.

 

Σχόλια