Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της με το “Fuego” να αγαπιέται όλο και περισσότερο.

Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της

Στο στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει.

Η πρόβα ξεκινά με τη σκηνή να έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη.

Ενδυματολογικά, φοράει την ίδια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα.

Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.

Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της

Φωνητικά, όλη η ομάδα είναι αρκετά καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά!

Στις οθόνες μας λοιπόν θα βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή.

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τις πρώτες πρόβες, της προηγούμενης φοράς.

Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της

πηγή: OGAE Greece

Σχόλια