Φωτιά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι από άγνωστης μέχρι στιγμή αιτία.

Φωτιά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» που βρίσκεται δίπλα από το κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84», στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ιερά Οδού, στο Γκάζι.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Πυροσβεστική, υπήρχαν τρία άτομα στο κτίριο, τα οποία δεν κινδύνεψαν, αυτή τη στιγμή έχουν εγκαταλείψει το χώρο και είναι καλά στην υγεία τους. Δύο άτομα ήταν στην ταράτσα του κτιρίου, ενώ το τρίτο είναι άτομο με κινητικά προβλήματα και βρίσκονταν στον πρώτο όροφο, από όπου δεν μπορούσε να κατέβει, καθώς υπήρχε διακοπή ρεύματος και δεν λειτουργούσε το ασανσέρ. Με τη βοήθεια των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, όλοι έφυγαν από το χώρο χωρίς προβλήματα.

Φωτιά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, πάνω από τον δεύτερο όροφο και επιτόπου βρέθηκαν δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες.

Ο πολυχώρος στεγάζει τα νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Κ. Μαρασούλη, όπου έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Φωτιά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια