Δε φαντάζεσαι πόσα λεφτά πήρε η Νάκα από το Survival, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσό, αν αναλογιστούμε τις λίγες ημέρες παραμονής της στην Κουρούτα.

Δε φαντάζεσαι πόσα λεφτά πήρε η Νάκα από το Survival

Το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του EPSILON βρίσκεται πάνω από μια εβδομάδα στον αέρα και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια που λαμβάνει από το κοινό δεν είναι θετικά.

Όπως και το Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έτσι και το «Survival Secrets» απαρτίζεται από δυο ομάδες, Διάσημους και μη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως οι Διάσημοι ονομάζονται «Αετοί» και οι μη διάσημοι «Αγωνιστές» αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Για να μην μακρηγορώ το θέμα μας είναι τα υπέρογκα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του παιχνιδιού… Στο Survivor, όπως όλοι θυμόμαστε, η παραγωγή έδινε στους Διάσημους 2.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ στους Μαχητές 500 ευρώ…

Το EPSILON όμως και το Survival Secrets είπαν να το δουν πιο large και να το πάνε σε εντελώς άλλο επίπεδο! Εξωπραγματικό επίπεδο θα λέγαμε για τις εποχές που ζούμε.

Οι Διάσημοι του παιχνιδιού, συγκεκριμένα οι «Αετοί» έχουν λάβει πριν μπουν στο παιχνίδι -ναι καλά ακούσατε αυτοί δεν πληρώνονται με την εβδομάδα αλλά τα παίρνουν όλα προκαταβολικά – το ποσό των 20.000 ευρώ! Ναι, ναι… καλά είδατε!

Ενώ, σε αντίθεση οι μη διάσημοι, δηλαδή οι Αγωνιστές έχουν πάρει 500 ευρώ, ψίχουλα δηλαδή!

Η Κατερίνα Νάκα παραδείγματος χάρη που έκατσε ούτε μια εβδομάδα στο παιχνίδι καθώς ήταν η πρώτη που αποχώρησε έχει πάρει ήδη τα 20.000 τσέπη! Τέλειο; Γιατί δεν μας το είπαν πιο πριν να πάμε κι εμείς βρε παιδιά;…

Πηγή: youweekly.gr

Σχόλια