Δείτε τι έγινε στη συναυλία του Μίνωα Μάτσα στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

Περίπου 4.000 κόσμου παρευρέθηκαν στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 23 Ιουλίου, για να απολαύσουν τη συναυλία του Μίνωα Μάτσα.

Μια νύχτα γεμάτη με μουσική με συγκινητικές στιγμές και εξαίρετους καλεσμένους. Τη Φωτεινή Βελεσιώτου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και το Γιάννη Χαρούλη, τους οποίους συνόδεψε ο ίδιος στο πιάνο, παρέα με ακόμα 10 υπέροχους μουσικούς.

Κάθε ένας  από τους τραγουδιστές έχει μια μικρή του ιστορία μαζί του από προηγούμενες συνεργασίες, ενώ ήδη ο Γιάννης Χαρούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Φωτεινή Βελεσιώτου βρίσκονται μαζί του στο στούντιο ηχογραφώντας νέα κομμάτια, μερικά από τα οποία ακούσαμε για πρώτη φορά σε αυτή τη μοναδική συναυλία. Οι τέσσερις αυτές φωνές δεν αρκέστηκαν μόνο στα δικά τους τραγούδια, αλλά ερμήνευσαν και παλαιότερες επιτυχίες του Μίνωα Μάτσα που απολαύσαμε με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα, της Χαρούλας Αλεξίου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της Ελένης Δήμου αλλά και του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου.

Το συγκινητικό φινάλε της συναυλίας πραγματοποιήθηκε με όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής να τραγουδούν το «Μινόρε της αυγής»,  τραγούδι του παππού του, Μίνωα Μάτσα, ως μία αναφορά στον πρώτο διδάξαντα στην οικογένεια.

Σχόλια