Μάγεψε” τη Eurovision στη Γαλλία τραγουδώντας Ελένη Φουρέιρα μιας και είναι μεγάλος fan της “εκρηκτικής” performer ο νικητής του τελικού!

Ο Bilal Hassani έκλεψε τις εντυπώσεις στον εθνικό τελικό της Γαλλίας για την Eurovision και εξασφάλισε το “χρίσμα”΄της χώρας για το Τελ Αβίβ, ερμηνεύοντας… Ελένη Φουρέιρα !


Ο 19χρονος τραγουδιστής, που ξεκίνησε από το “The Voice” και κάνει τα πρώτα του επιτυχημένα βήματα στη μουσική, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι μόνο για το μεγάλο ταλέντο του, αλλά και για την εμφάνισή του, καθώς, έχει παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλος και λατρεύει να φοράει περούκες.

Ο Bilal κέρδισε τον τελικό της Γαλλίας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα με το τραγούδι “Roi”, ενώ γνώρισε την αποθέωση όταν ερμήνευσε το “Fuego”, το οποίο συνεχίζει τη σαρωτική του επιτυχία ανά την Ευρώπη σχεδόν δέκα μήνες μετά τον περσινό διαγωνισμό! Μέσω των stories του Instagtram, η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον 19χρονο, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τη στιγμή που ερμηνεύει το τραγούδι της και εκείνος τα αναδημοσίευσε, ευχαριστώντας την για την υποστήριξη.

Σχόλια