Οι ευχές του Μαραντίνη και της Χρηστίδου για το γιο τους είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα. Ο μεγάλος τους γιος, Φίλιππος είχε γενέθλια και έκλεισε τα εννέα του χρόνια.

Οι ευχές του Μαραντίνη και της Χρηστίδου

Τόσο η Σίσσυ, όσο και ο Θοδωρής έσπευσαν να ευχηθούν στο παλικάρι τους και να συγκινήσουν το Instagram με τις αναρτήσεις τους. Δείτε τι έγραψαν

 Οι ευχές του Μαραντίνη και της Χρηστίδου για το γιο τους

Η Σίσσυ δημιούργησε ένα κολάζ με φωτογραφία τους από το 2010 και άλλη μια από το 2017 που φιλάει το μεγάλο της γιο. Η ίδια έγραψε: ‘’ Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και εσύ από την αγκαλιά μου ξεγλιστράς… 9 χρόνων σήμερα.. 9.. Να είναι η ζωή σου γεμάτη ευτυχία. Τεράστια ευτυχία. Σαν εκείνη που μου χάρισες την μέρα που με έκανες μαμά σου. Χρόνια πολλά αγαπημένε μου. Σε αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορούν οι λέξεις να πουν’’.

Από την άλλη, ο Θοδωρής ανάρτησε μια φωτογραφία που κρατάει το γιο του από το χέρι, ενώ βρίσκονται στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ο τραγουδιστής έγραψε: ‘’Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ούτε καν εμένα. Έχεις ένα όνειρο και πρέπει να το προστατέψεις’’.

Σχόλια