Οι Droulias Brothers στη Μύκονο έκαναν πανικό και ξεσήκωσαν τον κόσμο που επισκέφθηκε το νησί των ανέμων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δείτε ποιοι celebrities διασκέδασαν μαζί τους.

Droulias Brothers στη Μύκονο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου και του Ηλία Δρούλια στον Ορνό, το μεσημέρι της Κυριακής. Τα δυο αδέρφια προκάλεσαν το απόλυτο ντελίριο διασκέδασης στο «Kuzina» στον Ορνό και αυτό που έζησαν οι παρευρισκόμενοι που βρέθηκαν στην παραλία, θα το θυμούνται για πολύ καιρό.

Droulias Brothers στη Μύκονο

Οι Droulias Brothers κατάφεραν να τους ξεσηκώσουν όλους, με πολύ χορό, τραγούδι και τα σφηνάκια να «χτυπάνε» κόκκινο. Όλες οι αιθέριες υπάρξεις αφού φόρεσαν τα καπελάκια των Droulias Brothers δεν σταμάτησαν να λικνίζονται στον ρυθμό τους, με κάποιες πιο «θερμόαιμες» να γδύνουν τον Ηλία Δρούλια, αφήνοντάς τον μόνο με το παντελόνι του.

Το κέφι έφτασε στο απροχώρητο όταν την εμφάνισή του έκανε ο Ηλίας Βρεττός όπου μαζί με τον Κωνσταντίνο Δρούλια επιδόθηκαν σε ένα non stop μουσικό live performing, ενώ οι επώνυμοι που έδωσαν το «παρών» τους στο live show των Droulias Brothers, όπως ο Χρήστος Φερεντίνος, η Στέλλα Δημητρίου, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με τη σύζυγό του Ζέτα Θεοδωροπούλου και άλλοι πολλοί, το γλέντησαν με τη ψυχή τους.

Οι Droulias Brothers στη Μύκονο

Σχόλια