Ελευθερία Αρβανιτάκη - NYCΤις καλύτερες κριτικές και το πιο μεγάλο χειροκρότημα απέσπασε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην συναυλία που έδωσε στο Carnegie Hall, της Νέας Υόρκης.

Ο συναυλιακός χώρος ήταν κατάμεστος από τους ανθρώπους που την θαυμάζουν και ήθελαν να την δουν να τραγουδά ζωντανά. Από την πλευρά της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη τους χάρισε μια μαγική βραδιά μέσα από τις προσωπικές της δουλειές, από το ρεμπέτικο, το παραδοσιακό αλλά και το λαϊκό τραγούδι.

Η συναυλία έγινε το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Stern Auditorium/Perelman Stage του Carnegie Hall. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από της κορυφαίες ερμηνεύτριες της Ελλάδας και διεθνώς αναγνωρισμένη και οι λόγοι είναι πολλοί και θα καταλάβετε γιατί παρακάτω…

Για την Ελευθερία Αρβανιτάκη έγραψαν οι Times που ανέφεραν, πόσο δυνατά συναισθήματα τους χάρισε και ότι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά. Συγκεκριμένα έγραψαν «Είναι μια τραγουδίστρια που συνδυάζει παραδοσιακά ακούσματα με την pop, μια σοπράνο που συνδυάζει τη γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και τη λεπτότητα της φωνής της με μια.. αίσθηση μελαγχολίας. Σε έναν Αμερικανό ακροατή, η φωνή της θυμίζει κάποιες φορές την Judy Collins, εμποτισμένη με τους τρόπους και τα μέτρα της ελληνικής μουσικής».

Δείτε φωτογραφίες από την συναυλία εδώ

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια