ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ “ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ” ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
“ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ”
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ “ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ” – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πακετάρει τραγούδια και με τη βοήθεια των φίλων της μουσικών ξεκινάει. “Μετακόμιση τώρα” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

“…γεμάτη δώρα και φιλιά” από έναν θριαμβευτικό χειμώνα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το τρίτο studio album της βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της. Οι εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου ήταν ένα σερί Σαββατιάτικων sold out που την ανάγκασαν να προσθέσει εμφανίσεις στις ήδη προγραμματισμένες και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς. Τα καινούρια της τραγούδια έγιναν το soundtrack του φετινού χειμώνα και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Και “τώρα ειδικά μέσα στην κρίση”, το καινούριο σπίτι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “μέσ’ την άγρια μπόρα” έγινε χρυσό πραγματοποιώντας πωλήσεις που δύσκολα πια βλέπουμε στη δισκογραφία.

Με ένα πρόγραμμα που “η καρδιά το ξέρει, η ψυχή το θέλει και το μυαλό συμφωνεί”, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετακομίζει ανά την Ελλάδα. Με τα πιο αγαπημένα της δηλαδή. Με τα τραγούδια του καινούριου της album “Μετακόμιση τώρα”, με όσα έχουμε αγαπήσει από τις δύο προηγούμενες δουλειές της, αλλά και όσα έχει αγαπήσει κι εκείνη από την ελληνική και ξένη δισκογραφία. Και επειδή μετακόμιση δεν κάνεις ποτέ χωρίς βοήθεια, η Ελεωνόρα σε αυτήν την περιοδεία θα έχει στο πλευρό της, τους φίλους της μουσικούς: Ευριπίδη Ζεμενίδη – κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλη Στεφανόπουλο – πλήκτρα, Γιάννη Αγγελόπουλο-τύμπανα, Παρασκευά Κίτσο -Μπάσο, Νίκο Πασσαλίδη-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη “πατάει γκάζι, μόνο γκάζι, τέρμα γκάζι…” στο συναυλιακό καλοκαίρι αρχής γενομένης από το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ στο Κυριάκι Βοιωτίας.

[button link=”https://www.getgreekmusic.gr/blog/tag/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%89%CE%BD%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B7/” size=”large” style=”info”]Διαβάστε ειδήσεις για την Ελεωνόρα[/button]

Πρόγραμμα συναυλιών:

ΙΟΥΝΙΟΣ

21/6 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ

24/6 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

25/6 ΤΡΙΤΗ ΔΡΑΜΑ, ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ- ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

27/6 ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

ΙΟΥΛΙΟΣ

3/7 ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

9/7 ΤΡΙΤΗ ΜΙΡΑΜΠΕΛΛΟ 2013, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

10/7 ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

12/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΣ, ΜΥΛΟΣ

16/7 ΤΡΙΤΗ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

17/7 ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ

19/7 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

20/7 ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, RIVIERA BEACH BAR

25/7 ΠΕΜΠΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΔΑ

27/7 ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΔΩΝΑΣ, GREEN RIVER MUSIC

29/7 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΤΕΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

30/7 ΤΡΙΤΗ  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

3/8 ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΙΤΣΑ

6/8 ΤΡΙΤΗ ΜΥΤΗΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ

11/8 ΚΥΡΙΑΚΗ  ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ

14/8 ΤΕΤΑΡΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

16/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΡΟΣ, ΝΤΑΜΑΡΙ

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

3/9 ΤΡΙΤΗ ΒΕΑΚΕΙΟ

4/9 ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΟΔΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

 

Σχόλια