Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, παράλληλα με τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη Μύκονο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη Μύκονο

Στις 3 και Απριλίου, μέρες που κυκλοφορεί και το νέο της cd ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, υποδέχεται τους φίλους της στην Μύκονο για να τους πρωτοπαρουσιάσει δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο της cd όπως τα «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» και το ομώνυμο «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ», επιτυχίες από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγουδι, ο Νίκος Πασσαλίδης-Κιθάρα, Μπουζούκι, ούτι και ο Παρασκευάς Κίτσος στο μπάσο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : ΓΡΥΠΑΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛ 2289028636

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Allegro & Blu Blu

ΤΙΜΕΣ: 16ε ΠΛΑΤΕΙΑ, 8Ε ΕΞΩΣΤΗς

Σχόλια