Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Αθητάκης  μετρούν σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Αν και έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να απολαμβάνουν την προσωπική τους ευτυχία του μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που θα τους δούμε να κάνουν κοσμικές εμφανίσεις.

Ζουγανέλη

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κοινές διακοπές ή βραδινές εξορμήσεις. Είναι πάντα διακριτικοί αλλά πολύ ερωτευμένοι και όλα δείχνουν πως η σχέση τους έχει γίνει πια πολυ σοβαρή.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας έχει ιδιαίτερα μάλιστα και καλή σχέση και με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελεωνόρα και ο Γιάννης βρέθηκαν σε μία ακόμα θεατρική πρεμιέρα. Οι δυο τους αγαπούν το θέατρο και βλέπουν όσο περισσότερο μπορούν και τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το βραβευμένο έργο του Daniel ColasTσάρλι Τσάπλιν“, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια.

Στο έργο ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Ζουγανέλη

Ο Τσάρλι Τσάπλιν ξεκίνησε ένα πάμπτωχο ορφανό παιδί του δρόμου, για να εξελιχθεί σε ένα διάσημο και πάμπλουτο καλλιτέχνη παγκόσμιας αναγνώρισης. Η ζωή του ήταν γεμάτη αντιθέσεις, ανατροπές, έρωτες, με στοιχεία ενός τρελού παραμυθιού.

Ζουγανέλη
Στην παράσταση, που ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, ο ρόλος του πολυαγαπημένου Σαρλώ εναλλάσσεται με αυτόν του αληθινού προσώπου που τον υποδύθηκε, του Τσάπλιν.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται τον ομώνυμο ρόλο, με τα δύο αυτά γοητευτικά, αλλά τόσο αντίθετα πρόσωπα.

Πηγή: tlife.gr

Σχόλια