Με μεγάλη επιτυχία αναδείχθηκαν η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος στη 2η θέση του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Αναστάτωσε η Φουρέιρα στην δεύτερη πρόβα της

Η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και την εκρηκτική της εμφάνιση στο «Fuego» κατάφερε να αποσπάσει το δυνατότερο χειροκρότημα της βραδιάς, κάνοντας τους πάντες να μείνουν άφωνοι

Από την 21η θέση των στοιχημάτων που βρισκόταν πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στη Λισαβώνα, κέρδισε την 2η θέση. Είναι η μεγαλύτερη άνοδος χώρας που έχει παρατηρηθεί στον διαγωνισμό εδώ και χρόνια.

Στο στάδιο υπάρχει ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση με φωνές και χειροκροτήματα και η ίδια κοιτάζοντας το κοινό κάνει με τα χέρια της, το σχήμα της καρδιάς για να τους ευχαριστήσει.

Η σκηνή έχει πλημμυρίσει με κόκκινα φώτα – που είναι και το κυρίαρχο χρώμα της εμφάνισης – ενώ ένα μπλε laser σχηματίζει ένα τούνελ, μέσα από το οποίο κάνει την είσοδό της η Ελένη.

Ενδυματολογικά, φοράει μια χρυσή ολόσωμη, κολλητή φόρμα με τις πολύχρωμες λεπτομέρειες ενώ είναι πλαισιωμένη από τις τέσσερις χορεύτριες που είναι ντυμένες με μαύρα, αστραφτερά ρούχα.

Όλες μαζί, εκτελούν μία ιδιαίτερα δυναμική και «τρελή» χορογραφία απόλυτα ταυτισμένη με το στυλ της Φουρέιρα που όλοι μας γνωρίζουμε καλά και που δείχνει να ενθουσιάζει και τους ξένους fans και δημοσιογράφους.

Φωνητικά, όλη η ομάδα είναιπολύ καλή. Η σκηνή είναι γεμάτη καπνούς που πάνω τους πέφτουν τα κόκκινα φώτα ενώ υπάρχουν κάποια ειδικά εφέ τα οποία δεν διαδραματίζονται επί σκηνής αλλά είναι καθαρά και μόνο τηλεοπτικά!

Στις οθόνες μας λοιπόν βλέπουμε φωτιές και φλόγες να γεμίζουν τη σκηνή περιμετρικά της Ελένης, γεγονός που κάνει την εμφάνισή της άκρως εντυπωσιακή.

Vote 25 #fuego #teamcyprus illustration by @jasmindencic

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on


Αξίζει να αναφερθεί οτι η Ελένη καλέστηκε από το BBC να σχολιάσει τον δεύτερο ημιτελικό μαζί με τους παρουσιαστές του. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!

Τέλος η Nikkie Tutorials με 10.200.000 followers στο Instagram πραγματοποίηση Live μετάδοση μαζί με την Ελένη Φουρέιρα καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει Κύπρο.

Στη 1η θέση βρέθηκε το Ισραήλ με την Netta και το “Toy“.

Ελένη μας έκανες περήφανους!

Η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος στη 2η θέση

Σχόλια