Ελένη ΦουρέιραΗ Ελένη Φουρέιρα έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα, για τα πρώτα σχολικά της χρόνια στη χώρα μας, αλλά και για την πατρίδα της, την Αλβανία.

“Όταν ήρθαμε στην Αθήνα, ήταν σαν να ξεκίνησε η ζωή μου από την αρχή. Όλες μου σχεδόν οι μνήμες είναι από την Ελλάδα. Στην αρχή υπήρξε μια περίοδος προσαρμογής. Νέο σχολικό περιβάλλον, καινούριοι συμμαθητές, αλλά πάντα έβλεπα τη ζωή θετικά” δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα για τον ερχομό της στην Ελλάδα στην ηλικία μόλις των 9 ετών.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως από μικρή το όνειρό της ήταν να γίνει τραγουδίστρια:
Ήθελα να γίνω ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σε όλα τα θεατρικά του σχολείου ήμουν η πρώτη που θα δήλωνε συμμετοχή. Από μικρή έβλεπα βιντεοκλίπ στην τηλεόραση και προσπαθούσα να μιμηθώ τις χορογραφίες στον καθρέφτη. Κάποια στιγμή, πήγα σε ωδείο και ξεκίνησα να μαθαίνω κιθάρα.”

Τι δηλώνει, όμως, για την πατρίδα της, την Αλβανία;
Είμαι περήφανη και για τις δύο πατρίδες μου. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, δεν ξαναπήγα ποτέ στην Αλβανία. Δεν έτυχε. Θα ήθελα, όμως, να πάω και να γνωρίσω τη χώρα όπου έχω γεννηθεί. Η επιτυχία ενός ανθρώπου δεν γνωρίζει ούτε χρώμα, ούτε θρησκεία, ούτε χώρα. Αυτό, όμως, είναι κάτι που λέμε το 2016 και χαίρομαι πολύ που πλέον τα νέα παιδιά είναι ελεύθερα και ακομπλεξάριστα να μιλήσουν ανοιχτά για όλα. Είναι κρίμα να τσακώνεσαι, να μιζεριάζεις και να λογοκρίνεις με το παραμικρό. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στοιχεία ενός ανθρώπου και να μην τον περιμένουμε στη γωνία, έτοιμοι να τον κατασπαράξουμε.”

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη σκηνή του MadWalk 2016 by Aperol Spritz σε ένα special fashion act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σχόλια