Κυκλοφόρησε το νέο album της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο “Βασίλισσα“. Μία συλλογή με όλες τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Ελένη Φουρέιρα - Βασίλισσα

Όλες οι επιτυχίες που μας έχει προσφέρει η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τον προηγούμενο προσωπικό δίσκο της, «Άνεμος Αγάπης» (2014), συγκεντρώνονται σε μία συλλογή

Ο δίσκος δανείζεται τον τίτλο του από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, «Βασίλισσα», το οποίο αποτελεί επίσης το soundtrack της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας «The Bachelor 2».

Η «Βασίλισσα» περιέχει επιτυχίες όπως το σαρωτικό «Στο Θεό Με Πάει» που έχει «σπάσει» το φράγμα των 25,5 εκατομμυρίων προβολών, το μοναδικό «Το Κάτι Που Έχεις» – διασκευή στο αξέχαστο «Το Κάτι» του Φοίβου από τα 00’s, το συναισθηματικό «Δε Σου Χρωστάω Αγάπη» με τη μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου ή το ξεχωριστό «Τι Κοιτάς» με τη συμμετοχή Mike.

Επιπλέον περιλαμβάνονται τα τραγούδια «Μόνο Για Σένα» και «Ladies (Stand Up)», οι αγγλικές εκδόσεις «Come Tiki Tam» και «Follow The Sunrise», αλλά και η ανανεωμένη έκδοση του χριστουγεννιάτικου «2018 Σ’ Αγαπώ». Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σύντομα στα δισκοπωλεία από την Panik Records.

Παράλληλα η sexy performer εμφανίζεται στο “Αθηνών Αρένα” μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, σε ένα άκρως επιτυχημένο σχήμα…

Το νέο album

Σχόλια