Ποια τραγουδίστρια ήταν να ερμηνεύσει το παλιό μου παλτό; “Ήταν να πω εγώ «Το παλιό μου παλτό», αλλά έγινε ένα μπέρδεμα…” δήλωσε.

Ποια τραγουδίστρια ήταν να ερμηνεύσει το παλιό μου παλτό

Μία αποκάλυψη έκανε γνωστή τραγουδίστρια για το τραγούδι  «Παλιό μου παλτό» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό” και στην Φαίη Σκορδά.

Μια γνωστή λοιπόν τραγουδίστρια είπε στο πρωινό για το τραγούδι «Παλιό μου παλτό»: «Ευτυχώς που το είπε ο Χρήστος, γιατί το είπε μοναδικά. Ήταν να το πω εγώ αλλά έγινε ένα μπέρδεμα με την εταιρεία, δεν ήταν άρνηση δική μου, γιατί το τραγούδι ξεχώριζε έτσι κι αλλιώς. Χαίρομαι που το είπε ο Χρήστος, γιατί το είπε συγκλονιστικά»!

Ποια τραγουδίστρια ήταν να ερμηνεύσει το παλιο μου παλτό;

Ποια τραγουδίστρια ήταν να ερμηνεύσει το παλιό μου παλτό

Η Ελένη Δήμου είναι το πρόσωπο της συζήτησης αφήνοντας την εντύπωση ότι δεν μετάνιωσε για την κατάληξη του τραγουδιού, αφού δεν το τραγούδησε η ίδια προβάλλοντας την άποψη ότι ο Χρήστος Δάντης το τραγούδησε μοναδικά και είναι μια ερμηνεία που άφησε εποχή.

Τι ανέφερε για τον γιο της στο Πρωινό; Ποια παρατήρηση της έκανε και τι της έχει πει ο άντρας της για τα μαλλιά της και δεν τα κόβει; Θα δείτε όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Σχόλια