Η Έλενα Τσαγκρινού είναι στα καλύτερά της. Συνεχίζει με τους Otherview τις δυναμικές εμφανίσες στο BOX, μαζί με τις Μέλισσες και την Ζόζεφιν, ενώ είναι και στα backstage του The Voice, έχοντας συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές.

Έλενα Τσαγκρινού

Η γνωστή performer συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Πέρα από την hot σιλουέτα της που φροντίζει να διατηρεί σε φόρμα με πολλή γυμναστική, η τραγουδίστρια δεν αμελεί καθόλου τη φωνή της μιας και κάνει πολλά μαθήματα φωνητικής στο studio του καλού της φίλου, Mike Βασιλιάδη.

Ο Mike των REC είναι ο vocal coach της Έλενας και οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση φιλίας. Η αλληλοεκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός και η αμοιβαία αγάπη μεταξύ τους είναι συναισθήματα που δημιουργήθηκαν μετά από πολύωρα μαθήματα.

Η Έλενα ανέβασε μια selfie που έγραψε ένα, μεγάλο και συγκινητικό μήνυμα για τον φίλο, συνάδελφο και καθηγητή της, Mike, δείχνοντας επίσης τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του. Μεταξύ άλλων τόνισε: «η σχέση μου με τον επίσημα καθηγητή φωνητικής μου,φίλο μου και συνεργάτη μου, είναι ανεκτίμητη.. Mike σε υπέρ ευχαριστώ για όλες αυτές τις ώρες που περνάμε μαζί στο μάθημα μας και καταλαβαίνω κάθε φορά και περισσότερο πόσο σ´αγαπώ και σε θαυμάζω μαζί!… με αγάπη το Τσαγκρινάκι σου»

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε Έλενα Τσαγκρινού

 

Είναι άνθρωποι στη ζωή μας που μπορούν να μας κάνουν να γελάμε,να πιστεύουμε στον εαυτό μας όσο περισσότερο μπορούμε,να ξεπερνάμε τα όρια μας,να βλέπουμε μέσα στο σκοτάδι,να είμαστε αληθινοί.’ΑΝΘΡΩΠΟΙ που μας βοηθούν να ανοίξουμε τα φτερά μας σαν αδέρφια μας,μας τα λένε ευθεία.. δεν το λέω για να το ακούσει κάποιος ή για να διαβάσω τα όμορφα μηνύματα σας που κάθε φορά διαβάζω αλλά η σχέση μου με τον επίσημα καθηγητή φωνητικής μου,φίλο μου και συνεργάτη μου, είναι ανεκτίμητη.. Mike σε υπέρ ευχαριστώ για όλες αυτές τις ώρες που περνάμε μαζί στο μάθημα μας και καταλαβαίνω κάθε φορά και περισσότερο πόσο σ´αγαπώ και σε θαυμάζω μαζί!… με αγάπη το Τσαγκρινάκι σου! Μέχρι και μούστάκι θα με κάνεις να ξυρίσω ❤️??? #helenatsagkrinou #otherview #singer #myvocalcoach #mike

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?OtherView? ???®®® (@otherviewgr) στις

Σχόλια