Η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει το Haide στην Κύπρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GetGreekMusic η Έλενα ετοιμάζει βαλίτσες για το νησί της Αφροδίτης, ενώ ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια.

Haide

Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή την περίοδο η Number 1 τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο της δίσκο και για αυτό τον λόγο βρίσκεται συνεχώς στο στούντιο μαζί με την ομάδα της. Επίσης έχει ήδη κυκλοφορήσει το teaser από το πρώτο της single που θα περιλαμβάνεται στο νέο της album.

Η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσει το Haide στην Κύπρο

Το Haide θα φέρει την υπογραφή του Φοίβου τόσο στη μουσική σύνθεση, όσο και στους στίχους. Το κομμάτι αυτό θα το παρουσιάσει στα βραβεία Madame Figaro Κύπρου, τα οποία θα παρουσιάσουν οι καλοί της φίλοι Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας. Η Έλενα θα βρεθεί εκεί όπου θα τραγουδήσει για πρώτη φορά το Haide.

Πάρτε μια γεύση για το Teaser εδώ

Μία γυναίκα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!

Η Madame Figaro, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς». Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, δημιουργοί/εικαστικοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες/επιχειρηματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

Πέρα όμως από όλα αυτά η αγαπημένη Eurostar θα είναι η Ambassador της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της γνωστής σειράς Bioten για το νέο αφρόλουτρο, για αυτό το λόγο έκανε μια φωτογράφιση, ενώ από το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα θα παίξει σε τηλεοπτική διαφήμιση για τις νέες κρέμες της γνωστής εταιρίας.

Σχόλια