Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στην Eurovision

Το 2005 μας έκανε να πανηγυρίσουμε με τη «χρυσή» νίκη της Έλενας Παπαρίζου και το «My number one». Από τότε της έγιναν πολλές φορές κρούσεις για να εκπροσωπήσει τόσο την Ελλάδα, όσο και τη Σουηδία στην Eurovision. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική.

Τώρα όμως η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να ξανά διαγωνιστεί στη Eurovision, εκπροσωπώντας τη Σουηδία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας, Minos EMI, όπου ανήκει η γνωστή τραγουδίστρια:

«H Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστεί στο σουηδικό ΜΕLODIFESTIVALEN 2014 και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στο Malmö.

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά την 1η Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ (9 ώρα Ελλάδος) από το κρατικό κανάλι της Σουηδίας, SVT1.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί έχει τίτλο “SURVIVOR” και είναι γραμμένο από τους Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm and Sharon Vaughn.

Το MELODIFESTIVALEN είναι το μεγαλύτερο μουσικό τηλεοπτικό γεγονός της Σουηδίας και αποτελείται από 6 τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες διαγωνίζονται 8 τραγούδια κάθε φορά. Το πρώτο και το δεύτερο τραγούδι από τους 4 ημιτελικούς πηγαίνουν κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό.

Το τρίτο και το τέταρτο τραγούδι από τους ημιτελικούς διαγωνίζονται ξανά στο SECOND CHANCE από όπου τα πρώτα δύο τραγούδια πηγαίνουν και αυτά στον Μεγάλο Τελικό.

Το MELODIFESTIVALEN μεταδίδεται κάθε Σάββατο , ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την 1 Φεβρουαρίου ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει στο FRIENDS ARENA της Στοκχόλμης στις 8 Μαρτίου .Ο νικητής του Μεγάλου Τελικού θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στην EUROVISION 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Δανία.

Κανένα από τα τραγούδια δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει ή να παίξει στο ραδιόφωνο πριν από την ημέρα που θα διαγωνιστεί και Μπορούν να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν σουηδικό τηλέφωνο, σταθερό ή κινητό»

Ακτή Πειραιώς - Κρατήσεις

Ακτή Πειραιώς – Κρατήσεις

Σχόλια