Δύο Σπιθαμές Ακόμα: Ένα ιδιαίτερο live με τον Παντελή Κυραμαργιό την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στη Χόβολη στην Κάρυστο.

Δύο Σπιθαμές Ακόμα

«Δυο Σπιθαμές Ακόμα» στο δρόμο της «Αρετής» καλείται να διανύσει όποιος βρεθεί στη Χόβολη την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Μια πορεία ενδοσκόπησης, ένα κοίταγμα προς τα μέσα με τη συντροφιά των στίχων, ένα ταξίδι-εξερεύνηση του εαυτού μας με οδηγό τη μουσική που μας ενώνει με την πηγή της ύπαρξής μας.

«Ευτυχήτητα είναι η ικανότητα του ανθρώπου να ανακαλύπτει την ευτυχία», λέει ο Παντελής Κυραμαργιός που αναζητά συνεχώς τρόπους για να κάνει ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους στις συναυλίες του, να δημιουργεί δεινούς ευτυχητές, ακούραστους δηλαδή ιχνηλάτες της ευτυχίας.

Τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια του μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας εξαγνίζουν. Μας οδηγούν στην κάθαρση. Γιατί «Το νεράτζι είναι πικρό. Μα κάνει καλό γλυκό». Τραγούδια που καμιά φορά μπορεί να τα προσπερνάμε χωρίς να έχουμε νιώσει την ουσία τους στέκονται μπροστά μας και γίνονται καθρέφτες.

Τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, ακυκλοφόρητες συνθέσεις του αλλά και δικές του εκδοχές σε αγαπημένα παραδοσιακά και αναπάντεχα σύγχρονα τραγούδια.

Επί σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Μάριος Παπούλιας στο βιολί και το μπουζούκι και ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο.

Ώρα έναρξης 22.30

ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 118
34001, Κάρυστος, Εύβοια

Δύο Σπιθαμές Ακόμα – Ένα ιδιαίτερο live με τον Παντελή Κυραμαργιό

Σχόλια