Επικράτησε πανικός στο summer tour των Droulias Brothers που ξεσήκωσαν τους πάντες.

Πανικός στο summer tour των Droulias Brothers

Το ωραιότερο καλοκαίρι τους βίωσαν σε καλλιτεχνικό επίπεδο οι Droulias Brothers, γυρίζοντας μέσα σε 20 μέρες, όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις που συζητήθηκαν.

Αν και το summer tour τους ήταν εξαντλητικό, και κάθε μέρα ταξίδευαν σε ένα νέο προορισμό, Κύμη, Κιάτο, Ναύπακτος, Μύκονος, Τραγάνα και άλλα πολλά μέρη, η αγάπη που λάμβαναν καθημερινά από τον κόσμο, τους «γέμιζε» τις μπαταρίες!

Αυτό που συνέβη στην Μύκονο με την live εμφάνισή τους στο Kuzina, ήταν ασύλληπτο. Μία ολόκληρη παραλία χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς τους, ενώ ο Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, ξετρέλαναν το γυναικείο πληθυσμό, ανάμεσά τους και τη διάσημη καλλονή, Μις Πορτογαλία 2013 αλλά και γνωστή παρουσιάστρια, Catarina Sikiniotis, που δεν έκρυψε το πόσο «μαγεύτηκε» με αυτό που είδε και άκουσε, και ειδικά με τον Ηλία Δρούλια, που απογείωσε τις θαυμάστριές του, όντας ημίγυμνος από πάνω.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που βίωσαν σε Κύμη, Κιάτο, και Τραγάνα, όπου προκλήθηκε το αδιαχώρητο, με τον κόσμο, να δημιουργεί «ουρές» μέχρι έξω στον δρόμο! Μετά από το άκρως επιτυχημένο summer tour τους, αυτές τις μέρες οι Droulias Brothers, κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, για να επανέλθουν δριμύτεροι για το υπόλοιπο των live εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, ενώ το χειμώνα θα προκαλέσουν «Επανάσταση» και θα «Πιούνε Κούπες» σε γνωστό νυχτερινό στέκι.

Πανικός στο summer tour των Droulias Brothers

Σχόλια