Το GetGreekMusic σας παρουσιάζει το ωραιότερο Medley από τον Dival. Απολαύστε το!

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ξαφνική πρόσκληση του GetGreekMusic. To live αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας live μετάδοσης μέσω Facebook και Ιnstagram. Τραγουδήσαμε μερικά απ τα αγαπημένα σας κομμάτια του Καναλιού μου, και μάλιστα τα ζητούσατε ξανά και ξανά. Σίγουρα την κάνατε μία τις πιο όμορφες εμπειρίες μου μουσικά. Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, και κυρίως τον Ραφαήλ που ήταν στα πλήκτρα μαζί μου, και που με την δημιουργικότητα του δίνει μοναδικό χαρακτήρα στα κομμάτια που παίζουμε. GetGreekMusic και Γιώργο Μαντά σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το κάλεσμα στο live.

Πέντε διαφορετικές ιστορίες, πέντε τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, γεμάτα πάθος, γεμάτα ερμηνεία, γεμάτα μουσική.

Ο Βαλάντης Πασχαλίδης (Dival) ανέρτησε και ο ίδιος το εν λόγω Medley στο επίσημο κανάλι του στο YouTube γράφοντας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ξαφνική πρόσκληση του GetGreekMusic. To live αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας live μετάδοσης μέσω Facebook και Ιnstagram. Τραγουδήσαμε μερικά απ τα αγαπημένα σας κομμάτια του Καναλιού μου, και μάλιστα τα ζητούσατε ξανά και ξανά. Σίγουρα την κάνατε μία τις πιο όμορφες εμπειρίες μου μουσικά. Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, και κυρίως τον Ραφαήλ που ήταν στα πλήκτρα μαζί μου, και που με την δημιουργικότητα του δίνει μοναδικό χαρακτήρα στα κομμάτια που παίζουμε.

GetGreekMusic και Γιώργο Μαντά σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το κάλεσμα στο live.”

DiVàl Unplugged Medley | GetGreekMusic Live . . Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ξαφνική πρόσκληση του GetGreekMusic. To live αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας live μετάδοσης μέσω Facebook και Ιnstagram. Τραγουδήσαμε μερικά απ τα αγαπημένα σας κομμάτια του Καναλιού μου, και μάλιστα τα ζητούσατε ξανά και ξανά. Σίγουρα την κάνατε μία τις πιο όμορφες εμπειρίες μου μουσικά. Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, και κυρίως τον @loren.raphael.d που ήταν στα πλήκτρα μαζί μου, και που με την δημιουργικότητα του δίνει μοναδικό χαρακτήρα στα κομμάτια που παίζουμε. . @getgreekmusic και @mantasgeorge σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το κάλεσμα στο live. . . Θα βρείς το καινούριο live video στο link μέσα στο προφίλ μου ? . . #divalmusic . . . . . . . . . . . . . . . . #tv_lifestyle #urban_greece #tv_greece_ #tv_greece #city #athensvoice #athens #ig_greece #gf_greece #igers_greece #greecestagram #wu_greece #urban_athens #ae_greece #super_greece #kings_greece DiVàlMusic #kings_hdr #lifo #view #eros_greece #tv_living #cityphotography #ig_today #instalifo #team_greece #ig_greekshots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DiVàl ? Valántis (@dival_music) στις


Τα τραγούδια που ακούστηκαν είναι:

  • Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά – Γιώργος Σαμπάνης
  • Όνειρο Μου – Γιάννα Τερζή
  • Αν Με Δεις Να Κλαίω – Έλενα Παπαρίζου feat. Αναστάσιος Ράμμος
  • Για Κάποιο Λόγο – Νίκος Οικονομόπουλος
  • Υπάρχει Λόγος – Έλενα Παπαρίζου

Το ωραιότερο Medley από τον Dival

Σχόλια