Η σπουδαία ερμηνέυτρια, Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο Gazarte, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του, παρουσιάζοντας από την Δευτέρα 6 Μαρτίου και όλες τις Δευτέρες του μήνα μια νέα παράσταση.

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο Gazarte

Ένα πρόγραμμα γεμάτο απο τραγούδια που ανέδειξαν την Δήμητρα Γαλάνη, για δυο ολόκληρες ώρες, τραγούδια που εγιναν επιτυχίες είτε τραγουδώντας τα είτε γράφωντας την μουσική τους. Όλα μαζι συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Στο πλευρό της στις παραστάσεις αυτές ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ “Το Βαλς των χαμένων μετά” σε στίχους Νίκου Μωραίτη.

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο Gazarte

Δύο διαφορετικές φωνές “παντρεύονται” ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία. Οι δυο τους ακούγονται σα να είναι “ένα” και κάπως έτσι θα ενωθούν για πρώτη φορά και στην σκηνή παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο.. Ανάμεσα σ’αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό», που έχουν ήδη αγαπηθεί και φιλοξενηθεί στα ραδιόφωνα της χώρας.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

Οι Δευτέρες του Μαρτίου στο Gazarte είναι μελωδικές, είναι οι ημέρες των “Βαλς των χαμένων μετά”, είναι οι ημέρες της Δήμητρας Γαλάνη.

 

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο Gazarte

Διεύθυνση: Βουτάδων 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0346 0347
Ημερομηνία: 6, 13, 20 & 27 Μαρτίου

10 χρόνια GAZARTE! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

Σχόλια