Ποιοι διάσημοι διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Ιερά Οδού; Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη του σχήματος με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ποιοι διάσημοι διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Ιερά Οδού

«Ας τραγουδήσουμε λοιπόν!» το βράδυ της πρεμιέρας τους στην Ιερά Οδό και η κατάμεστη
αίθουσα, γέμισε από τραγούδια αγαπημένα, μεγάλες επιτυχίες τριών καλλιτεχνών που ξέρουν να κερδίζουν το στοίχημα με το κοινό τους.

Μαζί τους και μια ομάδα αξιόλογων τραγουδιστών που υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Παντελή Καναράκη παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τον “Γύρο του κόσμου σε 80 νότες” τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες – σταθμούς διαφόρων χωρών.

Ποιοι διάσημοι διασκέδασαν στην πρεμιέρα της Ιερά Οδού

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους, βρέθηκαν για να τους απολαύσουν και: ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Μαρί Κωνσταντάτου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, ο Αντώνης Βλοντάκης με την σύζυγό του Κορίνα Στεργιάδου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Θάνου,
η Θωμαή Απέργη με τον Γιώργο Αρσενάκο, η Σόφη Πασχάλη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γουίλι από το Survivor, η Φανή Σαραντοπούλου με την Σαμάνθα
Αποστολοπούλου, ο σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου Βασίλης Μουντάκης και πολλοί άλλοι.

Γιατί η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποσχέθηκαν ότι αυτό το χειμώνα στην Ιερά Οδό, παρέα με τα τραγούδια ….

Θα ερωτευτούμε, θα πονέσουμε, θα χορέψουμε… Γιατί το τραγούδι είναι η καλύτερη παρέα.!..

Είναι ζωή!

Η Νατάσα, η Μελίνα και ο Γιώργος φέτος λένε
ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…!

Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο

Σχόλια