Μανούλα έγινε πριν λίγες ημέρες και ιδού οι πρώτες στιγμές της Δέσποινας Ολυμπίου.

Δέσποινα Ολυμπίου

Ο ερχομός του γιου της όπως ήταν φυσικό έφερε χαμόγελα ευτυχίας στην Κύπρια τραγουδίστρια και το σύντροφό της Πάνο Δούκα αφού η δημιουργία της οικογένειας ήταν αυτό που επιθυμούσαν περισσότερο από όλα τα τελευταία χρόνια.

Όπως γνωρίζουμε στην Αθήνα ταξίδεψαν για το λόγο αυτό από την Κύπρο οι συγγενείς της και οι δικοί της άνθρωποι για να βρίσκονται κοντά της σε αυτή την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της. Να στείλουμε και εμείς τις ευχές μας στη Δέσποινα Ολυμπίου και να χαίρεται το μικρό της πρίγκιπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και είχε γράψει τους στίχους της επιτυχίας της: «Πες το δυνατά πως μ’αγαπάς, πες το δυνατά πως σ’αγαπώ» και πρόσθεσε στη λεζάντα του το hashtag #mothertobe και έτσι είχε γίνει γνωστό ότι είναι έγκυος. Ενώ αργότερα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αλλά την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις στιγμές της στο μαιευτήριο γράφοντας:

“Αυτά είναι 7 από τα 14 κορίτσια , που με περιποιήθηκαν κ με βοήθησαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια προσωπικά, αλλά κ όλο το προσωπικό του “ΙΑΣΩ” , το γιατρό μου Θεολογο Δημητριαδη, τη μαία μου Ρενα , τους παιδιάτρους , την αναισθησιολόγο κ όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή. Τα κορίτσια του 7ου ορόφου ξεκινώντας από: την προϊσταμένη Ιωάννα Ιερομνύμων, Ολυμπία Μουρτίδη, Γιούλη Κουϊμτζή, Μυντλάρσκα Μαλγκοζάτα, Χριστινα Γκιόκα, Ταρσία Καλέα, Μαριάννα Μπινιάρη, Γιαννα Μπέλλου, Ουρανία Πετρουλάκη, Νεκταρία Τσίγκανου , Ευαγγελία Λαρυγγάκη, Γιωτα Πανά , Ιφιγενεια Κορκολή, Σοφια Ζιάγαρη. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρείτε.”

Οι πρώτες στιγμές της Δέσποινας Ολυμπίου

Αυτά είναι 7 από τα 14 κορίτσια , που με περιποιήθηκαν κ με βοήθησαν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια προσωπικά, αλλά κ όλο το προσωπικό του “ΙΑΣΩ” , το γιατρό μου Θεολογο Δημητριαδη, τη μαία μου Ρενα , τους παιδιάτρους , την αναισθησιολόγο κ όλους όσους ήταν δίπλα μου αυτή τη μοναδική στιγμή. Τα κορίτσια του 7ου ορόφου ξεκινώντας από: την προϊσταμένη Ιωάννα Ιερομνύμων, Ολυμπία Μουρτίδη, Γιούλη Κουϊμτζή, Μυντλάρσκα Μαλγκοζάτα, Χριστινα Γκιόκα, Ταρσία Καλέα, Μαριάννα Μπινιάρη, Γιαννα Μπέλλου, Ουρανία Πετρουλάκη, Νεκταρία Τσίγκανου , Ευαγγελία Λαρυγγάκη, Γιωτα Πανά , Ιφιγενεια Κορκολή, Σοφια Ζιάγαρη. Αν ξέχασα κάποια να με συγχωρείτε. 👶🏻❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Olympiou (@denaolympiou) στις

Σχόλια