Η διεθνής Ελληνίδα ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου θριαμβεύει στο καλλιτεχνικό αμερικανικό στερέωμα !! Ακόμα μια διεθνή επιβράβευση για την όμορφη σταρ , αυτή τη φορά όσον αφορά το συγγραφικό της ταλέντο , που την καθιερώνει πλέον και ως σεναριογράφος.

Η Δέσποινα Μοίρου, κέρδισε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ, το «Βραβείο Καλύτερης Σεναριογράφου» για την ταινία μεγάλου μήκους, με τίτλο, «Άγραφτο», και πιο συγκεκριμένα το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο (που δεν βασίζεται σε προηγουμένως εκδομένο υλικό).

Αν και στην αρχή τους πούλησε την ιδέα, οι ιθύνοντες της ταινίας, στη συνέχεια της ζήτησαν να γράψουν μαζί με τον σκηνοθέτη, όλο το σενάριο. Η Ελληνίδα ηθοποιός που κάνει σπουδαία καριέρα στην Αμερική και ξεχωρίζει για το υποκριτικό της ταλέντο, το μυαλό, και το σεξαπίλ της, με το που πάτησε απαστράπτουσα το πόδι της στο κόκκινο χαλί του Film Festival, για να παραλάβει το βραβείο της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, και όλα τα φλας των φωτογράφων, άστραψαν πάνω της.

Κλέβοντας για μία ακόμη φορά την παράσταση, έφυγε τρισευτυχισμένη, κρατώντας στα χέρια της, το τρίτο κατά σειρά αμερικανικό βραβείο της, αφού ως γνωστό πέρσι βραβεύτηκε ως η αγαπημένη «Stand Up Comedy ηθοποιός» του κοινού, αλλά και ως stand up comedy σεναριογράφου, αφού η ίδια υπογράφει τους μονόλογούς της, ενώ κατέχει το βραβείο «Excellent in Innovation» που της δόθηκε από τον Λευκό Οίκο, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο σεναριογράφου μεγάλου μήκους δραματικής ταινίας, που θα προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ κινηματογράφου, ενώ πρωταγωνιστούν ο Λορέντζο Λάμα και άλλοι σπουδαίοι Αμερικανοί ηθοποιοί.

Σχόλια