Βίλλυ Ραζή - Δε μιλούν οι μαργαρίτες

“Δε μιλούν οι μαργαρίτες”, η Βίλλυ Ραζή διασκευάζει το τραγούδι που την ανέδειξε στο διαδίκτυο!

Το τραγούδι που γνωρίζουμε ήδη από τη φωνή της Χαράς Βέρρα, επανακυκλοφορεί διασκευασμένο από την ανερχόμενη Βίλλυ Ραζή, σε μια ολοκαίνουργια ξεσηκωτική έκδοση.

Η μουσική ανήκει στο Θανάση Χάρο ενώ οι στίχοι στον Ανδρέα Ματσαγκούρα.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Λίγα πράγματα για τη Βίλλυ Ραζή:

Η Βίλλυ Ραζή είναι μόλις 24 ετών. Από πολύ μικρή παρακολούθησε μαθήματα ορθοφωνίας και φωνητικής μια και μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της δάσκαλος μουσικής και κιθαρίστας ενώ η μαμά της πρώην τραγουδίστρια.

Άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά από το 2009 στην Θεσσαλονίκη , Συνεργάστηκε με τον Λ. Πανταζη , τον Πάνο Καλλίδη , τον Π. Παντελίδη , τον Αλέκο Ζαζόπουλο , τον Χ.Βαρθακουρη , την Χ. Κολέτσα , Α Στάμο , τον Γ. Τάσσιο , την Φ. Δρακοπούλου κ.α.

Δούλεψε στο Fix Live , Άστρα και τελευταία την συναντήσαμε στα Mamounia Live στην Θεσσαλονίκη. Το 2011 συνεργάστηκε με τον μουσικοσυνθέτη και μαέστρο Άγγελο Σαρογλου με τον οποίο έγραψε και το πρώτο της τραγούδι. Το 2014 συνεργάστηκε με τους Σάκη Βερρο και Στέργιο Ρέππα οπου και έγινε περισσότερο γνωστή στο κοινό με το τραγούδι της Στα όρια μου.

Το 2015 την βρίσκει να υπογράφει με την MINOS EMI και στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο Ποσειδώνιο της Αθήνας , Παράλληλα κυκλοφορεί και το τραγούδι “Δεν μιλούν οι μαργαρίτες” μια επανεκτελεση που έγινε αγαπητή στο κοινό  τους τελευταίους μήνες από την δική της φωνή.

Σχόλια