Τα καλά τραγούδια, πάντα επιβραβεύονται. Και όταν το παραδέχεται και δημόσια ο Χρήστος Δάντης, τι άλλο να ζητήσει ένας καλλιτέχνης.

Και όταν το δημοσιοποιεί στα social media του και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πόσο πιο χαρούμενος να νιώθει ο ερμηνευτής, που το νέο του τραγούδι αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμου, αφού μέσα σε δύο μήνες κυκλοφορίας του, ξεπέρασε τις 230.000 προβολές στο YouTube, ενώ έχει και την στήριξη των επώνυμων φίλων του.

Ο λόγος για τον Ζαφείρη Πασιαλή, που το νέο του τραγούδι «Θα σε αγαπώ θα σε προσέχω», κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και του δημοφιλή συναδέλφου του, που έσπευσε να του ευχηθεί μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης, «Ζαφείρη μην την αγαπάς πολύ γιατί μπορεί να την πειράξει.

Ωραίο τραγούδι, καλή επιτυχία», όπως αντίστοιχα έκανε και ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», δείχνοντας να το ακούει, να χορεύει και να διασκεδάζει, καθοδόν. “Ζαφείρης Πασιαλής μόνο. Και πατρίδα και φωνάρα“, συνόδευσε το βίντεό του, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ζαφειρη;;; Για πάμε λίγο!!!

Gepostet von Christos Dantis am Mittwoch, 21. November 2018

Σχόλια