Νέα, όμορφη, μα πάνω από όλα ταλαντούχα! Η Δανάη Μπούτση, που κάλλιστα θα μπορούσε λόγω αναλογιών να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά και το τραγούδι, προτίμησε να κάνει πραγματικότητα, τη μεγάλη της αγάπη στη μουσική.

Δανάη Μπούτση

Με τη μουσική να κυλάει στις φλέβες της από μικρή, το βιολί έγινε το αγαπημένο της μουσικό όργανο! Το τι συμβαίνει όταν ανεβαίνει στην πίστα του μουσικού μεζεδοπωλείου «Σπάγγος» στο Μικρολίμανο δεν περιγράφεται!

Όπως δεν περιγράφεται με απλά λόγια, αν δεν το ζήσεις από κοντά, αυτό που συμβαίνει φέτος στο απόλυτο στέκι του κόσμου στον Πειραιά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, και από τις 21 Οκτωβρίου και τις Κυριακές τα μεσημέρια, ο Άγγελος Λαδάς, ο Νίκος Δούρος, και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτριών, όπως η Μαρία Ζούκα και η Μιράντα, προκαλούν το απίστευτο κέφι και χορό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Οι επιχειρηματίες του μουσικού μεζεδοπωλείου, Κατερίνα Παπουτσή και Στάθης Κοροσίδης, έβαλαν όλο το μεράκι τους, στη δημιουργία του πιο κεφάτου και μοντέρνου προγράμματος, εξασφαλίζοντας τους καλύτερους, και κερδίζοντας και φέτος το στοίχημα της διασκέδασης.

Σχόλια