"Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ": Ζήσε την εμπειρία ενός talent show σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο
Η Celestyal Cruises και η Minos – EMI, μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, στα πλαίσια των «Ιστοριών Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» που διοργανώνονται στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises, σας προσκαλούν να ζήσετε την εμπειρία ενός talent show μέσα στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia με φόντο το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά.

Μ’ ένα διασκεδαστικό όσο και «αυστηρό» τρόπο, όσοι από τους επιβάτες των δύο κρουαζιέρων που θα ξεκινήσουν απ’ τον Πειραιά στις 22 και στις 25 Ιουλίου θελήσουν να γίνουν οι σταρ της βραδιάς και να δοκιμάσουν τις φωνητικές τους δυνατότητες, θα τους περιμένει ένας οργανωμένος διαγωνισμός και μια συναυλιακή εμπειρία για τον νικητή που θα κληθεί να ερμηνεύσει το τραγούδι του με την συναυλία ζωντανής ορχήστρας. Όλα αυτά ενώ το Olympia θα διασχίζει τα γαλανά νερά του Αιγαίου.

H 3ήμερη κρουαζιέρα θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 22 Ιουλίου με προορισμούς τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη, ενώ η 4ήμερη κρουαζιέρα από τον Πειραιά θα επισκεφθεί τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Οι βραδιές εκτός από τον νικητή που θα τον απολαύσουν οι φίλοι του και οι συνεπιβάτες, θα συνοδεύονται από δύο διαφορετικά Live με την «Ορχήστρα των Αισθήσεων» του Μαυρίκιου Μαυρικίου, με guest την Κατερίνα Καμπανέλλη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Και τα τρία παιδιά ξεκίνησαν την καριέρα τους από τους δύο διαγωνισμούς The Voice και έρχονται εκτός απ’ το να μας διασκεδάσουν να δώσουν κουράγιο και συμβουλές στον μεγάλο νικητή.

Συντονιστής της βραδιάς και μέλος της κριτικής επιτροπής ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς, που θα ανεβάσει το κέφι και την διασκέδαση με το χιούμορ και την δυναμική του παρουσία.

Σχόλια