Η ατάκα του Μπο για τον Σπαλιάρα ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη με αποτέλεσμα όλοι να κλάψουν από τα γέλια.

BO

Ο δημοφιλής ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου φυσικά μίλησε για το Survivor και για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Σε κάποια φάση ο Γρηγόρης του ζήτησε να παρομοιάσει τους παίκτες με ζώα της ζούγκλας.

Ο Μπο παρομοίασε τον Ντάνο με λιοντάρι, τον Μάριο με καγκουρό, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο με σκυλάκι, τον Κωνσταντίνο Βασάλο με γοριλάκι ενώ στον Γιάννη Σπαλιάρα με…άλογο.

Μάλιστα για τον Σπαλιάρα συνέχισε λέγοντας: “Λίγο κουρασμένο μεν, αλλά άλογο“. Αυτή η ατάκα έκανε τους πάντες να λυθούν στα γέλια.

Ειδικά η ομάδα της εκπομπής “Το Πρωινό” δεν μπορούσε να σταματήσει.

Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί πρόσφατα στην εν λόγω εκπομπή όπου είχε μιλήσει για το Survivor και είχε αποκαλύψει πολλά.

“Αυτή η κλίκα με ξεπερνάει! Δεν υπάρχουν κλίκες, υπάρχουν παρέες που κάποιοι έρχονται λίγο πιο κοντά και συζητάνε κάποια πράγματα! Δεν γινόμαστε κλίκα, δεν έχουμε οργανώσει κάποιο «έγκλημα», τύχαινε να ψηφίζουμε κάποιον γιατί λέγαμε όλοι τον ίδιο. Τον Ντάνο τον ψηφίσαμε τρεις φορές και σταμάτησε, γιατί δεν είχε νόημα. Με τον Γιώργο ήρθαμε πολύ κοντά στο τέλος”.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που στις αρχές ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Το κλίκα είναι λίγο βαρύ… Εγώ τον Ντάνο τον ψήφιζα προσωπικά γιατί ήταν λίγο πιο μακριά από τους υπόλοιπους, και του το είχα πει και πριν και μετά την ψηφοφορία. Και όταν σβήνανε οι κάμερες, έτσι ήταν, είναι πολύ αυθεντικό παιδί! Κάνεις μια αναγνωριστική στην αρχή και πρέπει να περάσει λίγος καιρός”.

Ο Μπο πρόσφατα έκανε μια φωτογράφηση στο περιοδικό People όπου η απώλεια των κιλών του είναι εμφανέστατη και μάλιστα οι μετοχές του στο γυναικείο κοινό έχουν ανέβει πολύ.

Η ατάκα του Μπο για τον Σπαλιάρα

Σχόλια