Stan - Να Μ'ερωτευτείςΟ Stan, είναι ο νέος ελπιδοφόρος τραγουδιστής της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και οι λόγοι είναι αρκετοί και με επιχειρήματα. Η απήχηση του, ζωγραφίζεται σε εκατοντάδες πρόσωπα και το διαπιστώσαμε εχθές, στην παρουσίαση του νέου του album με τίτλο «Να Μ’ερωτευτείς», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Minos Emi.

Το GetGreekMusic ήταν εκεί τόσο για να γιορτάσει την ονομαστική γιορτή του Stan όσο και για να σας μεταφέρει τον παλμό, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι μόνο η αρχή.

Το γεγονός έγινε στο ισόγειο του καταστήματος Athens Metro Mall, όπου μπαίνοντας κάποιος μπορούσε εύκολα να καταλάβει, ότι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος της νεολαίας και όχι μόνο θα ήταν μαζί μας. Χαμογελαστά και φρέσκα πρόσωπα ήταν εκεί, γεμάτα προσμονή για να δουν και να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Τον φώναζαν μέσα από επιφωνήματα που θα ζήλευε και ο μεγαλύτερος τραγουδιστής και μοίραζαν απλόχερα την αγάπη τους μέσα από το δυνατό τους χειροκρότημα κάθε φορά που τον καλούσαν να βγει στην σκηνή.

Η ώρα της αναμονής πέρασε ευχάριστα ακούγοντας κομμάτια από το νέο του album και πριν το καταλάβουμε ο Stan ήταν μαζί μας. Το κοινό μόλις τον είδε παραλήρησε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα. Εμφανώς συγκινημένος ο Stan από την αγάπη του κόσμου μας καλησπέρισε και μας ευχαρίστησε με ένα μεγάλο και ειλικρινές χαμόγελο, που σε μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του ήμασταν εκεί, ενώ μοιράστηκε μαζί μας τραγούδια όπως το «Σε Θέλω Εδώ» με το οποίο ξεκίνησε η βραδιά, συνεχίσαμε με «Παιχνίδια Ερωτικά» και μας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με το τραγούδι του «Φέτος Τα Χριστούγεννα» κ.α

Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τα εγχώρια μουσικά δρώμενα, ο οποίος κατά την διάρκεια της παρουσίασης κάλεσε την Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνων σύμβουλο της Minos Emi για να παρουσιάσουν όπως πρέπει το νέο album του Stan. Έτσι, στην νέα του δισκογραφική δουλειά,  θ’ακούσουμε 12 ολοκαίνουργια κομμάτια μεταξύ των οποίων θα ακουστούν και συνεργασίες – έκπληξη με ονόματα όπως ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Τάκι Τσαν, οι Μέλισσες, ο Sink αλλά και ο OGE. Επίσης θα περιέχονται επιτυχίες του όπως «Παιχνίδια Ερωτικά», «Σε Θέλω Εδώ», «Τα Λόγια Κομμάτια», «Να μ’ερωτευτείς» και πολλά άλλα.

Φυσικά σε μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι στενοί του συνεργάτες όπως ο Snap, ο OGE, ο Τάκι Τσαν, ο Χάρης Βαρθακούρης, οι Playmen και όλοι όσοι «κατέθεσαν την ψυχή τους» όπως είπε και ο Stan για να βγει μια όμορφη και σωστή δουλειά.

Μετά το τέλος αυτής της ομολογούμενος όμορφης βραδιάς, συναντήσαμε τον Stan και μιλήσαμε για διάφορα πράγματα, όπου μεταξύ άλλων μας τόνισε ότι «δεν είναι εποχές για να καβαλάει κάποιος το καλάμι» και συνέχισε λέγοντας πως «όλα κρίνονται από μια κλωστή στην μουσική βιομηχανία. Ο κόσμος χρειάζεται αυθεντικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν προσποιούνται και γι’αυτό άλλωστε βλέπουμε παραδείγματα όπως ο Παντελής Παντελίδης και άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια».

Το συμπέρασμα της βραδιάς; Ο Stan είναι εδώ πιο ώριμος από ποτέ, γράφοντας και ερμηνεύοντας τραγούδια μόνο όταν νιώσει πως είναι έτοιμα για να βγουν στον κόσμο και φυσικά όλα αυτά αποτελούν και προαναγγέλλουν μια σταθερή πορεία προς την κορυφή.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

//

Σχόλια