Η Αυτοκίνηση επιστρέφει με νέο concept. Back to the future με σύγχρονες μουσικές πινελιές. Δείτε ποιοι θα εμφανίζονται και πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα.


Αναβιώνουμε το πιο θρυλικό club της Αθηναϊκής νύχτας την Αυτοκίνηση που άφησε το στίγμα του τις δεκαετίες του ’80 κ του ’90 άλλα κ σήμερα έχει μείνει κ συζητιέται ως θρύλος!

Κανένα άλλο club δεν έμεινε στην ιστορία της διασκέδασης κ της νύχτας τόσο πολύ όσο το club Αυτοκίνηση!κάποιοι από εμάς είμασταν εκεί,το ζήσαμε κ σήμερα σε συνεργασία με νέους ανθρώπους που μπήκαν στην ομάδα μας,φέρνουμε την Αυτοκίνηση στο σήμερα,με ένα φουτουριστικό και άκρως εντυπωσιακό σκηνικό  και νέας τεχνολογίας φώτα κ εφέ..

Η διασκέδαση θα ξεκινάει με μοναδική μουσική η οποία φυσικά θα παίζει σε όλη την διάρκεια της βραδιάς,αλλά θα υπάρχουν κ πάρα πολλές εκπλήξεις με διάφορα θεάματα που θα ανεβάζουν την διασκέδαση στα ύψη!

Ένα  πολυθεματικό live clubing με ένα πρόγραμμα διασκέδασης που δεν θα τελειώνει τόσο άπλα!  Ένα super club που θα γίνεται afterαδικο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η επιστροφή του club Αυτοκίνηση είναι δυνατή, δυναμική κ ακολουθεί τα βήματα της απολυτής διασκέδασης!

Αυτοκίνηση club

Κηφισιάς 7 ( διπλά στο νοσοκομείο Υγεία)
Τηλέφωνο: 210 9313653
Ανοιχτά Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββάτο
Είσοδος με ποτό 10ε/special ποτό 12ε/premium ποτό 15ε
κρασί 70ε
φιάλη 100ε(απλο στο bar) 120ε(απλό σε τραπέζι)

Συντελεστές
Καλλιτεχνική επιμέλεια- Χρήστος Κυπαρίσσης
Σκηνογράφος- Πάνος Πετρίδης
Χορογράφος- Άννα Μάγκου
Ενδυματολόγος- Καλλιόπη Θεοδωροπούλου

Καλλιτέχνες
Knock Out
Αλέξανδρος Ρήγας
Γεωργία Ράππου
Γιώργος Μαρκούλης
Stefany

Resident Dj Set
Αλέξανδρος Πασχαλούδης
Μαρία Τραγιανού
Λία Παπαδάκη

Σχόλια