Η Καίτη Γαρμπή μας κάνει να ανατριχιάσουμε ερμηνεύοντας το αριστούργημα του Σταμάτη ΚραουνάκηΑυτή η νύχτα μένει“.

10+1 αγαπημένοι δίσκοι από την Καίτη Γαρμπή!

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, η Καίτη Γαρμπή μας χάρισε μια από τις καλύτερες ερμηνείες της. Η αγαπημένη Καίτη μας τραγούδησε ένα κομμάτι που δεν μας είχε συνηθίσει και δεν είναι ακριβώς το στυλ της. Ωστόσο το συναίσθημα που έδωσε ήταν μοναδικό.

Ερμήνευσε την επιτυχία που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης με τίτλο “Αυτή η νύχτα μένει“. Το κομμάτι αυτό πρωτοερμήνευσε η Δήμητρα Παπίου.

Απολαύστε την!

Αυτή η νύχτα μένει – Καίτη Γαρμπή

«Με καρδιά γεμάτη φως» ονομάζεται η καλοκαιρινή περιοδεία που θα πραγματοποιήσει η αγαπημένη τραγουδίστρια σε όλη την Ελλάδα και ήδη ανυπομονεί για το γεγονός αυτό.

Μετά από 5 μήνες sold out εμφανίσεων στο ΦΩΣ, στο Γκάζι, η λαμπερή Καίτη Γαρμπή αφήνει την Αθήνα για να ξεκινήσει το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι της στην Ελλάδα.

Αναμφισβήτητα φωνή της καρδιάς με ιδιαίτερη καλλιτεχνική ταυτότητα, η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή με το μοναδικό, αγαπημένο ηχόχρωμα, που της επιτρέπει να κινείται σε λαϊκά και μη μουσικά μονοπάτια, με τις χιλιοτραγουδισμένες της επιτυχίες, τις αισθαντικές ερμηνείες  και τη «ζεστή», μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα live της,
έχει καταφέρει να προσφέρει στο κοινό ταυτόχρονα ψυχαγωγία αλλά και διασκέδαση.

Με το ολοκαίνουργιο, καλοκαιρινό “Κανείς Σαν Εσένα”, που ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα, η Καίτη Γαρμπή ταξιδεύει, και για κάθε προορισμό έχει ετοιμάσει εκρηκτικά καλοκαιρινά πάρτυ που θα ενθουσιάσουν όπως πάντα το κοινό!

Σε αυτές τις πόλεις θα βρεθεί η Καίτη Γαρμπή:

24 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ  με τη Στέλλα Καλλή
1 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  με τον Stan
8 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΡΟΔΟΣ με τη Στέλλα Καλλή
14 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΘΑΣΟΣ με τη Ραλλία Χρηστίδου
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΚΟΥΡΟΥΤΑ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΚΙΑΤΟ με τη Ραλλία Χρηστίδου

Σύντομα θα προστεθούν και άλλοι προορισμοί! Φωτεινά καλοκαιρινά βράδια με την Καίτη Γαρμπή!

Σχόλια