"Ατελείωτες μέρες" - Άκουσε το νέο τραγούδι Μυρτώς Βασιλείου
Μετά από 11 χρόνια απουσίας από την δισκογραφία, ο Κώστας Τσίρκας, επιστρέφει με νέα τραγούδια και συνεργάζεται με τη Μυρτώ Βασιλείου, μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Το πρώτο single της κοινής δισκογραφικής τους δουλειάς που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, έχει τον τίτλο “Ατέλειωτες μέρες” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, ενώ την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Ηλίας Βαμβακούσης.

Συνδετικός κρίκος της νεαρής ερμηνεύτριας με τον Κώστα Τσίρκα υπήρξε η Νατάσσα Μποφίλιου, με την οποία ο συνθέτης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και στο άλμπουμ “Εκατό μικρές ανάσες”.

Στο επερχόμενο άλμπουμ της Μυρτώς Βασιλείου και του Κώστα Τσίρκα, εκτός από τη σύνθεση των τραγουδιών, υπογράφει κάποιους από τους στίχους και ερμηνεύει τρία κομμάτια, τα δύο σε ντουέτο. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος υπογράφει τους στίχους σε τρία από τα τραγούδια του νέου δίσκου.

Η Μυρτώ Βασιλείου είναι μόλις 21 ετών, αλλά η φωνή της έχει μια ωριμότητα που ξαφνιάζει ευχάριστα. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε με το συγκρότημά της και είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα και το πιάνο.

 

Κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Ακούστε το:

Σχόλια