Αποχώρησε η Demy από το Mamma Mia, την εξαιρετική παράσταση μιούζικαλ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τον φετινό χειμώνα.
Η Demy λόγω της συμμετοχής της στην Eurovision αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μιούζικαλ που συμμετείχε και φέτος έχει συγκεντρώσει τεράστια επιτυχία.

Αποχώρησε η Demy από το Mamma Mia

Συνεργάτες και φίλοι ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο καλή επιτυχία στην Demy, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο σε λίγες μέρες. Το μεγαλύτερο καλή επιτυχία που δέχτηκε όμως ήταν από την Δέσποινα Βανδή στην σκηνή του θεάτρου Acropol. Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο Αργύρης Αγγέλου που συμμετέχει και αυτός στην θεατρική παράσταση Mamma Mia και ήταν πράγματι πολύ τρυφερό αφού όλοι οι ηθοποιοί ενώ βρίσκονται επί σκηνής αγκαλιάζουν την Demy και της εύχονται καλή επιτυχία, λίγο μετά το τέλος της παράστασης και της αποχώρησης της.

Αποχώρησε η Demy από το Mamma Mia:

 

 

Το Mamma Mia των ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη «χώρα» του και… για πρώτη φορά, «μιλάει» ελληνικά! Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας, για πρώτη φορά, στον χώρο του μιούζικαλ.

Η παράσταση ανεβηκε στις 8 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Ακροπόλ», σε μια υπερπαραγωγή από την εταιρεία «Θέαμα-Ακροπόλ», με 45μελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα σε σκηνοθεσία-απόδοση κειμένου και στίχων της Θέμιδας Μαρσέλλου. Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: Δέσποινα Βανδή, Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρης Μακρής, Αργύρης Αγγέλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Άκης Σακελλαρίου.

Σχόλια