Γεράσιμος Ευαγγελάτος - Μαρία Παπαγεωργίου - Φίλιππος Πλιάτσικας - Θέμης Καραμουρατίδης - Γεράσιμος Ευαγγελάτος -Μαρία Παπαγεωργίου - Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Μαργαρίτα Μάτσα - Sunny Μπαλτζή - Κώστας Λειβαδάς - Μίνως Θεοχάρης - Victoria Hislop - Μίνως Μάτσας - Κατερίνα Παπαδοπούλου

Γεράσιμος Ευαγγελάτος – Μαρία Παπαγεωργίου – Φίλιππος Πλιάτσικας – Θέμης Καραμουρατίδης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος -Μαρία Παπαγεωργίου – Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Μαργαρίτα Μάτσα – Sunny Μπαλτζή – Κώστας Λειβαδάς – Μίνως Θεοχάρης – Victoria Hislop – Μίνως Μάτσας – Κατερίνα Παπαδοπούλου

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ»

Απονομή Χρυσού Δίσκου PUBLIC café ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2013

Η Μετακόμιση… ποτέ δεν είναι απλό πράγμα. Και πραγματικά όλα σε αυτό το album έγιναν όπως και εν μέσω μιας πραγματικής μετακόμισης. Εκεί που πελαγώνεις, πάντα έρχονται οι φίλοι. Ένα album που φτιάχτηκε από φίλους σαν καινούριο σπίτι. Και είναι ωραίο να μπαίνεις σε ένα νέο σπίτι που μπορείς να αισθάνεσαι ο εαυτός περισσότερο από ποτέ. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έφτιαξε το soundtrack της καινούριας της ζωής και κανείς δεν περίμενε ότι θα αγαπηθεί τόσο πολύ και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το τρίτο studio album της «Μετακόμιση Τώρα» έγινε χρυσό και αυτός ήταν ένας λόγος για να το γιορτάσουμε.

“House warming” πάρτι λοιπόν που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος για τις χρυσές πωλήσεις του album “Μετακόμιση Τώρα” με την υποστήριξη του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2. Και όλοι οι φίλοι της Ελεωνόρας ήταν εκεί. Η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ο Κώστας Λειβαδάς, η Sunny Μπαλτζή, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Πηγή Κωνσταντίνου, ο Μίνως Μάτσας και η Victoria Hislop. Και όλοι είχαν ένα και περισσότερα τραγούδια για δώρο. Σπάνια και ακριβά δώρα που έκαναν ένα χρυσό δίσκο.

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Minos-EMI/Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους μίλησε για την περιπέτεια αυτού του δίσκου μέχρι τη δημιουργία του, αλλά και το πώς και σ’ αυτό το άλμπουμ η Ελεωνόρα πειραματίστηκε δοκιμάζοντας νέους δρόμους, γλιστρώντας όμορφα ανάμεσα στις αφηγηματικές μπαλάντες, σε ρυθμούς ζεϊμπέκικου και χασάπικου, μάμπο ακόμα και σε νησιώτικους δρόμους. Συμπληρώνοντας ότι η κοινή συνισταμένη όμως όλων είναι η εσωτερικότητα στον τρόπο ερμηνείας της, η ειλικρίνεια και η σημερινή της ωριμότητα.

Η βραδιά είχε και τις εκπλήξεις της. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε ζωντανά για τους φίλους της που κατέκλυσαν τον 5ο όροφο του Public Συντάγματος με τη βοήθεια του συνεργάτη της Ευριπίδη Ζεμενίδη στη κιθάρα, του Παρασκευά Κίτσου στο μπάσο και της Μιγκέν Σελμάνι στο βιολί . Την τίμησαν και οι δημιουργοί των τραγουδιών συνοδεύοντας την στο πιάνο. Η Μαρία Παπαγεωργίου στο «Απαγορεύεται», ο Θέμης Καραμουρατίδης στο τραγούδι «ΟΜΗΡΟΣ» και στο «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» που έχει αγαπηθεί πολύ, ο Κώστας Λειβαδάς στο τραγούδι «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» και στο «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αγκαλιαστεί από κοινό και ΜΜΕ, αλλά και ο Μίνως Μάτσας στο «Είναι η αγάπη» με τους στίχους της Victoria Hislop η οποία κατάφερε να κανονίσει το πρόγραμμα της και να παρευρεθεί σε αυτήν τη βραδιά τιμώντας την Ελεωνόρα και τραγούδησε μαζί της. Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ. Γιατί και οι φίλοι της Ελεωνόρας που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί της δεν σταματούν εδώ. Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί της «Τα Τσιγάρα Βαριά», ο Πάνος Μουζουράκης το «Φεύγω για μένα μια φορά» και ο Θανάσης Αλευράς το «Σ’ αγαπώ θα πει».

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, με συναίσθημα, χιούμορ, αγάπη και πολύ μουσική που θα συνεχιστεί σε λίγο καιρό αφού η Ελεωνόρα ξεκινά μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία.

Οι φίλοι της στην Θεσσαλονίκη θα τη συναντήσουν στις 27 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών ενώ οι φίλοι της στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.

Διαβάστε όλο το πρόγραμμα των καλοκαιρινών Live της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

[wzslider autoplay=”true” interval=”6000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Σχόλια