Ο απολογισμός του Άκη Δείξιμου για το φετινό καλοκαίρι είναι κάτι ξεχωριστό μιας και δεν έχουμε συνηθίσει από τους καλλιτέχνες, τέτοιου είδους αναρτήσεις.

Ο απολογισμός του Άκη Δείξιμου για το φετινό καλοκαίρι

Δείτε τι έγραψε στο Facebook για το καλοκαίρι που πέρασε και πως το έζησε ο ίδιος.

Μάλιστα, ανάμεσα σε όσους σχολίασαν ήταν και η Γιούλη Ασημακοπούλου που του ευχήθηκε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

”Και μιας και ήρθε το φθινόπωρο,ας κάνω έναν απολογισμό του φετινού μου καλοκαιριού.
-ξεκίνησε εντυπωσιακά τα τέλη Απρίλη με εκείνο το ομορφο ταξίδι στο πάρτυ συνένωσης του #survivorgr στην Δομινικανή Δημοκρατία…
-κυκλοφόρησε από την spicy το τραγουδι μου #anatropi σε μουσική δική μου και στίχους Νίκου Σαρρή,το οποίο αγαπήθηκε αρκετά παρόλο που τα ραδιόφωνα στην Αθήνα δεν το παίξανε επειδή…
-τα τέλη Ιουνίου ολοκλήρωσα τα μαθήματα στο ωδείο τέχνης του Γιώργου Φακανά.
-ταυτόχρονα είχα ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις στο θερινό Χάραμα Πάτρας / Xarama Patras #xarama από αρχές Ιουνίου με μια υπεροχη ομάδα συναδέρφων,όπου γινόταν κανονικός χαμός,και μέχρι πριν μια βδομάδα που ολοκληρώθηκε η σεζόν,μας είδαν χιλιάδες κόσμος.
-εκτός από το Χαραμα,έκανα και κάποιες συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με τους σπουδαίους Γιώργο Χατζηνάσιο,και Γιώργο Θεοφάνους.
-στα ενδιάμεσα είχα και άλλες δικές μου εμφανίσεις (εξτρα) σε πολλά μέρη!
-ακόμα,έγραψα κάποια τραγούδια τα οποία έχουν ήδη ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από αγαπημένους συναδέλφους.
-στον Ταύρο οργανώσαμε με τον δήμο Μοσχάτου Ταύρου,στον οποίο είμαι δημοτικός σύμβουλος,μια σπουδαία συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη,στην οποία συμμετείχα κι εγώ μαζί με την φίλη μου Πέγκυ Ζήνα,την παιδική χορωδία Δημήτρης Τυπάλδος και την λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.
-έχω ήδη ξεκινήσει την μουσική διδασκαλία στο θέατρο Αλίκη για την παράσταση “Μάλιστα κύριε” Ζαμπέτας με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς.
-ξεκινάω τις εμφανίσεις μου στο χειμερινό πλέον Χάραμα στην Πάτρα…
Νομίζω είχα πολύ γεμάτο καλοκαίρι και προβλέπεται ακόμα πιο δυνατός χειμώνας.
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας!”

Σχόλια