Απίστευτη αποκάλυψη από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό. Κάτι που έχει ξανακάνει, αλλά αυτή τη φορά θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ρουβάς - Ζυγούλη πρώτες δηλώσεις από το μαιευτήριο

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Καζαντάζκης» βρέθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο γνωστός σταρ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για την ταινία, όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, προχωρώντας σε μια τεράστια αποκάλυψη.

Ο Σάκης τόνισε για την ταινία: «Είναι μία υπέροχη ταινία και να την δουν όλοι οι άνθρωποι. Ένα μεγάλο «Μπράβο» στους συντελεστές της ταινίας αλλά και στους ανθρώπους που την στήριξαν οικονομικά και έκαναν μία τέτοια παραγωγή» και η Κάτια Ζυγούλη δήλώσε: «Εξαιρετική ταινία. Υπέροχη φωτογραφία, υπέροχοι ηθοποιοί, υπέροχη μουσική, υπήρχαν κάποια σημεία πάρα πολύ συγκινητικά…»!

Και στη συνέχεια ο Σάκης έκανε την αποκάλυψη! Ο Σάκης δεν είναι μόνο μέλος της κριτικής επιτροπής του Voice, δεν ξεκινά σε λίγες μέρες τις εμφανίσεις του, αλλά όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους: «Θα με δείτε πολύ σύντομα στον κινηματογράφο»! Αναμένουμε να δούμε τον Σάκη στη νέα ταινία, την οποία θα πρωταγωνιστήσει!

Σχόλια