Η αποστομωτική απάντηση της Στικούδη για τα υβριστικά σχόλια, τις κατάρες, τις απειλές και γενικότερα τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς από άτομα με τριτοκοσμική συμπεριφορά.

Το "αγγελικό" κορμί της Στικούδη

Γιατί όσο και αν δεν σου αρέσει η δουλειά κάποιου, από τη στιγμή που αυτή δεν προσβάλει και δεν θίγει κανέναν και συ εύχεσαι να πάθει κακό, να πεθάνει και άλλα τέτοια ”όμορφα μαργαριτάρια”, τότε αυτομάτως κατατάσσεσαι στην κατηγορία των κανίβαλων και των ανθρώπων με έντονη ψυχική διαταραχή που σίγουρα χρειάζεσαι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θεραπευτική αγωγή.

Η ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει αυτομάτως πως ο καθένας μπορει να προσβάλει, να θίγει και να εύχεται ”καρκίνους” και ”ψόφους” σε έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει απλώς τη δουλειά του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν επαναλαμβάνω.

Όποιος μπορεί να ασκήσει κριτική, είτε θετική είτε αρνητική, να επικροτήσει ή να κατακρίνει, μπορεί να το κάνει με κόσμιο τρόπο και Δόξα Το Θεό, η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια, αρκεί να μάθεις να την χειρίζεσαι σωστά.

Την καλύτερη απάντηση για τα όσα ακούει, την δίνει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη με ένα απόσπασμα από το επερχόμενο video clip που θα κυκλοφορήσει σε τρεις ημέρες. Δείτε το…

Η αποστομωτική απάντηση της Στικούδη

Σχόλια